2777
2789
عنوان

شوهرم از رفت و امد بدش میاد

182 بازدید | 5 پست

از رفت و آمد خیلی بدش میاد خالم‌ از یک شهر دور امدن خالم پیام داد میخام بیاییم خودتون به شوهرم گفتم اینقدر سرم عربده کشید و فحش داد که نمیزارم بگو نیان چند سال خانواده ندیدم خیلی ناراحتم چند فقط پیش عموم آمد ابروم برد چای تعارف کردم از قصد دستشو زد زیر سینه سینه از دستم افتاد اینقدر با لحن بعد صحبت کرد تحقیر شدم یک کارا بچه گونه یک لحظه حواسم نبود تو غذا هر چیز ریخت اب گوشت ها سیا سفید شد بود زن عموم اینقدر بهم خندید اینقدر گریه کردم شوهرم جلو هم گفت غذا بلد نیستی در صورتی که خودش خراب کرده بود

نمیدونم چکار کنم 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدبدم میادازینجور آدما بگو مگه دوره غارنشینیه یاازپشت کوه آومدی مه آداب معاشرت نداری.دیگه چاره ای نیست بساز وخالتم بپیچون بگو نیستیم .ولی خانواده خودشم اومدن توهمینجوری رفتارکن

به خاله ات بگو شوهرم مریضه سرما خورده یا کمردرد داره استراحت داره خونه ست نمیشه ببخشید

زشت نیست از یک شهر دور امده

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

یه فامیل داریم که از رفت و امد خیلی بدش میاد اصلا جایی دوست نداره بره مهمونی نمیره

ولی هیچوقت همچین کاری نمیکنه خانومشم هر چند وقت میره پیش خانوادش یکم میمونه و کلا در رفتو امده

شوهرت جدا از ادم به دور بودنش معذرت میخوام ولی بیشعوره

تو خودت برو بیاتو داشته باش کاری به اون نداشته باش 

اگرم نمیتونی بگی بیان خونتون ببرشون بیرون مهمونشون کن