2777
2789
عنوان

دوستای من از وقتی رفتن دانشگاه

93 بازدید | 10 پست

نمیدونم چرا انقد ندید پدیدن

اینا از این دخترایی بودن که تاحالا رل نداشتن و از خونه بیرون نمیرفتن،حتی تا سرکوچه هم نمیرفتن

الان از بیرون رفتنای اکیپی استوری میذارن

حس میکنم خییییلیی بی جنبه بودن اینا😂

هنو 3هفته نی رفتن دانشگاه،با همدیگه دست میدن😂

هر روزم پیام میدن فلانی بهم پیشنهاد داد،فلانی فالو کرده منو

بابا بخدا دختراتونو انقد محدود نکنید،پس فردا تو دانشگاه پسر میبینن از خود بی خود میشن😂😂

:)

ترم 3، 4 خوب میشن

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حقیقتا راست میگیولی یه چیزیو نفهمیدمچه ربطی به دست دادن داشت؟ احترام گذاشتن بَده؟

من خودم مشکلی ندارم

ولی اینا مذهبی بودن مثلا🤣

اینا جلو بابای خودشونم شلوارک نمیپوشیدن که زشته

به پسرعموشونم دست نمیدادن

الان با همکلاس پسرشون دست میدن و بغل میکنن

برام عجیبهههه

😂😂فعلا تخته گاز دارن میرن جلوبخدا رفتاراشون خیلی سمیه

درس خوندن تو دانشگاه به حاشیه رفته همه کار میکنن جز درس خوندن

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

تاحالا سنشون کم بوده پشت کنکور بودن نمیخواستن وارد هر رابطه ای بشن الان دیگه اون محدودیت‌ها رو ندارن ...

نه ربطی نداره

بنظرم خیلی بی جنبن یکمی

پسرا بهشون سیگار تعارف کردن،ایناهم کشیدن :)