2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفایه مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 52 پست
انقد ضعیف نباش چتارو نشون مدیر بده بگو دائما تو مدرسه اخلال ایجاد میکنه و منو تهدید میکنه لطفا باهاش ...

تو مدرسه دعواتون شد؟ سرچی؟ 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو مدرسه دعواتون شد؟ سرچی؟

ن بابا من کلا ادم دعوایی نیستم ینی هیچوقت هم پیش نیومد

ببین وقتی از ی چیزی بترسی تو مدار اون قرار میگیری تو از دعوا میترسی پس مطمئن باش برات زیاد پیش میاد

من چند وقته میگم بدم میاد از دعوا دقیقا دو ماهه با کلی آدم بحثم شده ناخواسته هارو جذب کردم

امروز ی بچه با یکی دعوا شد زد ب ماشین من و ماشینم غر شد 

گفتم برو اشکال نداره ولی رفت اجر برداشت دم خونم پرت کرد سمته پسره مامانش اینا اومدنو دعوا راه افتاد مامانش بمن گفت چهار چشمکی من یکی زدم بهش متاسفانه بچه هم بغلش بود خوب شد نیفتاد بچش واسه همین ناراحتم

رفت از اون ور فحشای رکیک میداد میگفت میام جرت میدم

گفتم بیا بیا ببینم چه غلطی میتونی بکنی

برچی خراب بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی میگ؟؟؟؟ینی چی؟میگن از خودت دفاع نکن؟؟؟؟

نه کلا میگن با کسی دعوا نکنم کلا آروم باشم حتی یه بحث الانکه کاره من به دعوا هم کشیده حتی🤦🏻‍♀️

ن بابا من کلا ادم دعوایی نیستم ینی هیچوقت هم پیش نیومدببین وقتی از ی چیزی بترسی تو مدار اون قرار میگ ...

وای دقیقا ببین هم توی مجازی هم توی خونه هم توی مدرسه و بیرون اصلا چندوقته نمیشه دعوا نکنم😐هی میخوام بحث نکنم دوری کنم از دعوا و اینا ولی نمیشه همینطوری برام مسئله پیش میاد

چقد بی فرهنگ بودن واقعا.. اینجور بچه ها زیادن بی ادبن.. نمونش همین رفیق خودم یکی از همین بچه ها بوده حتی بدتر خیلی بدتر وضع این بنده خدا خیلی خرابه والا بیشتر دلم براش میسوزه کسو کار نداره

وای دقیقا ببین هم توی مجازی هم توی خونه هم توی مدرسه و بیرون اصلا چندوقته نمیشه دعوا نکنم😐هی میخوام ...

پس دیگ نترس  

برو بخواب ولش کن بابا فکر نکن هرچه بادا باد انقد شل نباش ضعیف نباش پدر ومادرت اشتباع میگن نه انقدر ترسو باش نه جنگی تمام

پس دیگ نترس برو بخواب ولش کن بابا فکر نکن هرچه بادا باد انقد شل نباش ضعیف نباش پدر ومادرت اشتباع می ...

خیلی ممنونم عزیزم❤️

شمام اعصابتو خرد نکن بعضیا همینن 

و این که اغلب قریب. ب وقوع اشخاصی که تهدید میکنند اتفاقا بیشتر میترسن خخخخ هیچ گوهیی نمیتونه بخوره

دقیقا الکی تهدید میکنه جلو مدیر موش میشه😐

خیلی ممنونم عزیزم❤️شمام اعصابتو خرد نکن بعضیا همینن

اره واقعا منم شخصا خیلی دل نازکم دلم نمیخاد کسی ازم رنجیذه خاطر شه همش بخاطر مامان و بابام که میگفتن با کسی دعوا نکنید الان ب شخصه نمیتونم از خودم دفاع کنم تو اینکارو نکن

@جوراب_صورتی @rapanzel_f_a @خواب_عمیق

@tokif

بچه ها ممنونم از همتون صبح رفتم مدرسه بعد فهمیدم میخواد با چندتا از بچه های دیگه زنگ آخر باهام دعوا کنن به معاون گفتم زنگ زد مامانش تعهد دادو اینا بعد اومد معذرت خواهی.

مرسی ازتون❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792