2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفایه مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 52 پست
خب خداروشکر، دمش رو قیچی کردی پس

آره عزیزم ممنونم ولی بعدش باز داشت پرروبازی درمی‌آورد چیزی نگفتم

ولی تو چت یذره باهاش تند رفتم... چون عصبیم کرده بود بعد میگه اسکرین میگیرم نشون میدم به مدیر.. 

الیته منم اسکرین فحشاش رو دارم.. 

ببخشید میشه باز هم کمکم کنین میترسم

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم ممنونم ولی بعدش باز داشت پرروبازی درمی‌آورد چیزی نگفتمولی تو چت یذره باهاش تند رفتم... چون ...

بهش بگو ببین بنظرم دو سه بار اسکرین بگیر نشون بده ، چون با این کارت باعث میشی ، اسکرین پیام‌های خودتم درمعرض دید مدیر باشه .

بازم ببخشید انقد کمک میخوام چون واقعا استرس میگیرم

خواهش میکنم عزيزم،  ولی درکل آنقدر ترسو و استرسی نباش، اگه میخای کسی ضعیف تلقی نکنتت ، بدون و درجریان باش که شعور و فرهنگ و خونسردیت نباید برای همه یکسان باشه ، با طرف مقابلت ست ش کن ، کسیکه تهدید میکنه تو بیشتر تهدید کن ، اگه یکی زد تو دوتا بزن ، 

ضرب المثل قشنگی نیست اما توش خیلی حرفه ، میگه :

اگر جلوی کسیکه برات گ....د

ن..... ی فک میکنه .... نداری

آره عزیزم ممنونم ولی بعدش باز داشت پرروبازی درمی‌آورد چیزی نگفتمولی تو چت یذره باهاش تند رفتم... چون ...

خب بگو بگیر نشونم بده بگو هر کاری دوست داری بکن 

ببین کسی که تهدید میکنه ۹۰ درصد عملی نمیکنه حالا اگر که پای خودشم گیر باشه پس صد در صد عملی نمیکنه 

به هرحال یه استثنائاتی هم وجود دارن ولی در مشکل شما خیر صد در صد حرف مفت هست

موفق باشی 

خب بگو بگیر نشونم بده بگو هر کاری دوست داری بکن ببین کسی که تهدید میکنه ۹۰ درصد عملی نمیکنه حالا اگر ...

آره دقیقا ممنونم💙

خواهش میکنم عزيزم، ولی درکل آنقدر ترسو و استرسی نباش، اگه میخای کسی ضعیف تلقی نکنتت ، بدون و درجریا ...

ممنونم💙