2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفایه مشکلی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه داداش ندارم واقعا همینو بگم؟ مثلا بگم بابام گفته؟ خب آخه این خیلی پرروعه هیچکس جرعت دهن به دهن ش ...

منطقی بحرف خیلی خونسر امد پیشت بگو میخایی شروع کنی یا شروع کنم همینایی ک دورتن پای دفتر باز شه میرن کنار حالا همیشه تو خراب مدرسه ای یبارم ما باشیم مشکلی نیس خیلی خون سرد امتحان کن نتیجشو فردا شب بگو 

منطقی بحرف خیلی خونسر امد پیشت بگو میخایی شروع کنی یا شروع کنم همینایی ک دورتن پای دفتر باز شه میرن ...

چشم تاپیک میزنم تگتون میکنم 

دعا کن برام نمیخوام تو مدرسه خراب شم جلو بقیه.. دلم نمیخواد واقعا دعوا کنم

ببین همون صبح میرم به مدیر اطلاع میدم بعد میام سرکلاس بعد این اومد چیزی گفت همینو بهش میگم بعد بنظرت واکنشش چیه؟ :( زنگ تفریحم ببرمش پیش مدیر؟ 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

چشم تاپیک میزنم تگتون میکنم دعا کن برام نمیخوام تو مدرسه خراب شم جلو بقیه.. دلم نمیخواد واقعا دعوا ک ...

ن اگه از خودت نقطه ضعف نشون بدی اذیتت میکن خیلی اروم برو بشین وقتیم امدن ب چپت نگیر هرچی گفتن هیچی نگو بعد تموم شدنش بگو تموم شد برو بیرون اگه هم دیدی کار ب جای باریک کشید بگو ب مدیر از خودت ترس نشون نده کلا در هر حالت 

ن اگه از خودت نقطه ضعف نشون بدی اذیتت میکن خیلی اروم برو بشین وقتیم امدن ب چپت نگیر هرچی گفتن هیچی ن ...

چیزی نگم ولم میکنن بنظرت😞؟ خیلی پرروعه یبار حتی تو روی معلم فحش داد ما که دیگه هیچی.

چیزی نگم ولم میکنن بنظرت😞؟ خیلی پرروعه یبار حتی تو روی معلم فحش داد ما که دیگه هیچی.

ببین جلو این نوع ادما باید مثل هیچی باشی باهاشون وگرن نقطه ظعف بگیرن ازت چپ راس میزن گردنت مثلا امده جلوت وایساده نگاش کن بگو چیزی شده میگ شب داشتی پشت گوشی زر میزدی بگو خب ادامه بده میگن حرفت چیه بگو بحث من با یکی دیگس ن با تو پس در کمال احترام ب تو هیچ مربوطی نداد حالا زحمت کم کن برو اونور مثل تو بیکار نیستم راحتو بگیر برو 

ببین جلو این نوع ادما باید مثل هیچی باشی باهاشون وگرن نقطه ظعف بگیرن ازت چپ راس میزن گردنت مثلا امده ...

دقیقا درست میگی چشم خیلی خیلی ممنونم تو چت هم بهش گفتم به تو ربطی نداره ک میای وسط گفت زور دارم میام😐بعد گفتم وقتی از هیچی خبر نداری چرت میگی فقط 

دقیقا درست میگی چشم خیلی خیلی ممنونم تو چت هم بهش گفتم به تو ربطی نداره ک میای وسط گفت زور دارم میام ...

ی دختر قویی هیچوقت از زورش نمیگه اونو نشون میده پس نشون بده زور کی قویه 

ی دختر قویی هیچوقت از زورش نمیگه اونو نشون میده پس نشون بده زور کی قویه

دقیقا پس جلوش بی تفاوت باشم؟ اگه دنبال دعوا هم بود باز محلش ندم؟ آخه میدونی اشتباه من این بود ک تو چت هم باهاش یخرده بحثم شد از اولش نباید چیزی میگفتم بهش همون اول اهمیت نمی‌دادم 

دقیقا پس جلوش بی تفاوت باشم؟ اگه دنبال دعوا هم بود باز محلش ندم؟ آخه میدونی اشتباه من این بود ک تو چ ...

کاریه ک شده قاشقی ک نشتسه بپر وسط حرفم میشنوه از اول محلش نده بگو از اولش گفتم ب شما مربوط نیس 

کاریه ک شده قاشقی ک نشتسه بپر وسط حرفم میشنوه از اول محلش نده بگو از اولش گفتم ب شما مربوط نیس

خیلی خیلی ممنونم عزیزم دیگه استرس ندارم❤️❤️❤️

انقد ضعیف نباش چتارو نشون مدیر بده بگو دائما تو مدرسه اخلال ایجاد میکنه و منو تهدید میکنه لطفا باهاش برخورد کنید.

و در نهایت اگ اومد واسه دعوا نهایتا توهم میزنی دیگ چارتا میخوری دوتام میزنی دیگ 

و در مورد مامانتم یه بخش خیلی ریزی رو براش بازگو کن اول صبحی که میخواستی بری مدرسه بگو با یکی از بچه ها بحثم شد جزئیاتو نگو کلی بگو ولی حتما در جریان باشه 

این روزام میگذره 

اتفاقا منم امروز دعوا کردم خیلی بابتش ناراحت بودم

انقد ضعیف نباش چتارو نشون مدیر بده بگو دائما تو مدرسه اخلال ایجاد میکنه و منو تهدید میکنه لطفا باهاش ...

اخه اگه دعوا کنم جلو خانوادمم خراب میشم اونا میخوان سربه زیر و آروم و درسخون باشم و اگه تو مدرسه چیزی بشه بفهمن دیگه خب.. میدونی که 

بله ممنونم

همون صبح به مدیر بگم؟مدیرمون معلم عربیمونم هست زنگای اول. 

کاش فردا باهاش کلاس داشتیم راحت تر میتونستم بگم😣