2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی عصبیم حالم داره از خودم بهم میخوره اولی ب دومی عصبی میشم جدیدا خیلی شدیدتر شده دلم گریه میخواد از اونا ک هق هق کنم خالی شم یه قرص اعصاب ک بتونم بخورم ارومم کنه معرفی کنید مشاور و دکتر و اینا نمیتونم برم

منم همینطور گاهی حس میکنم بیمار دو قطبیم خیلی اذیتم هم خودم هم اطرافیانم خصوصا شوهرم

از کجا مطمئنی دوقطبی؟؟ برو دکتر شاید اینجوری نباشه 

متاسفانه میگن دوقطبی ها نباید ازدواج کنن ،ظاهرا خیلی مشکله 

من خیلی عصبیم حالم داره از خودم بهم میخوره اولی ب دومی عصبی میشم جدیدا خیلی شدیدتر شده دلم گریه میخو ...

دکتر یوسف سمنانی متخصص اعصاب و‌ روان 

تهرانه ولی ویزیت آنلاین هم داره

راحت و بی دردسر ویزیت میشی

بسیار هم دکتر خوبیه. 

من خیلی عصبیم حالم داره از خودم بهم میخوره اولی ب دومی عصبی میشم جدیدا خیلی شدیدتر شده دلم گریه میخو ...

عزیزم حتما برو روانپزشک.

من اینجوری بودم دکتر بهم سرترالین ۵۰ داد.

البته نحوه مصرف داره نمیشه سر خود خورد.

بدون تجویز دکتر هم داروخونه ها نمیفروشن.

فقط وابستگی میاره.

من بعد از ۷ سال به سختی تونستم کنار بزارم.

اونم با نماز خوندن و تکل به خدا

از کجا مطمئنی دوقطبی؟؟ برو دکتر شاید اینجوری نباشه متاسفانه میگن دوقطبی ها نباید ازدواج کنن ،ظاهرا خ ...

من رفتم دکتر نگفت دو قطبی هستی ولی کلی دارو داد شب و روز خواب بودم آخر قرصارو گذاشتم کنارم سنی هم ندارم ۲۷ سالمه ولی خودم حس میکنم دو قطبیم یه روز خوب و خوشحالم یه روز الکی غمگین و عصبیم

من رفتم دکتر نگفت دو قطبی هستی ولی کلی دارو داد شب و روز خواب بودم آخر قرصارو گذاشتم کنارم سنی هم ند ...

شاید فقط افسردگیه ، دو قطبی به این سادگیا نیس

من خودمم خیلی وقته افسردگی دارم زیاد تست دادم و دوقطبی نبوده ، دقیقا گاهی میشه خوبم ولی اکثرا غمگین