2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4263 بازدید | 247 پست
اشكال نداره شده ديگه من يه سري قيمه گذاشتم انقدر شور شده بود كه نگو برنجشم هي همسرم ميگفت يه مقدار ...

وااااااي خدا تركيدم از خنده منم يه بار اومدم سبزي پلو با ماهي درست كنم به جاي سبزي پلويي سبزي قرمه ريخته بودم افتضاح شده بود اصلا به روي مبارك خودم نمياوردم شوهرم هي ميگفت چرا طعمش يه جوريه منم ميگفتم به اين خوبي ميخواستي چه جوري باشه اونم طفلك خورد هيچي نگفت 😂😂😂

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
کلی براش تعریف کرده بودم صب مجبورش کردم بره چیزاشو بخره که درست کنم میدونی خجالت میکشم جلوش

منم دوروز پیش کیک درست کردم اندازه سینی فر سه برابر مواد ریختم مث همیشه ولی خب اینبار خراب شد یواشکی گندمو گذاشتم توو پلاستیک قاطی آشغالها دادم بهش برد انداخت. هیچی هم نفهمید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی 😔نمیدونی چه زحمتی کشدم براش

میگم ک نریزش دور عزییییزم... 😍😁

حالا ناراحت نباش

عکسشو بذار ببینیم در چ وضعیه 😃

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
یه طرفه ارد رو هم زدی؟

اره گلم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اخی 😔نمیدونی چه زحمتی کشدم براش

بابا بی خیال دیگه یه کیک بود چقد غصه میخوری خواهر ولش کن فدا سرت 

ازین به بعدم پودر کیک رشد یا زر بگیر نیم ساعته امادست و تمام 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
وااااااي خدا تركيدم از خنده منم يه بار اومدم سبزي پلو با ماهي درست كنم به جاي سبزي پلويي سبزي قرمه ر ...

خخخخخ وااااای 😂😂😂😂

چ شاهکارایی داشتین شماها... 😂😂😂😂

ترکیدمممم... 😂😂😂😂

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
منم دوروز پیش کیک درست کردم اندازه سینی فر سه برابر مواد ریختم مث همیشه ولی خب اینبار خراب شد یواشکی ...

😔

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

عکسشو میدارم بهم نخندینا

😭😭😭😭

وای منو بگو از صب بهش میگفتم درست کنم برا مامانت اینام ببر خوبه به اونا قول ندادم😂😂😂😂

وای منو یاد یه خاطره انداختی

پارسال واسه شب چله از صبح شروع کردم به تدارک دسر انار.قرار بود شبش بریم خونه مادرشوهرم و خانواده شوهرم خیلی پر جمعیتن!

از یه هفته قبلش همش درحال تحقیق و بررسی روش بودم و به شوهرم میگفتم اینو بخر اونو بخر و عکس دسر رو نشون داده بودم و گفتم قراره اینو درست کنم.  

از صبحش که در حال تدارک بودم با خودم همش فکر میکردم می برم اونجا همه جمعیت دهناشون وا میمونه و میگن بااااااااااباااااااااااا توووووووووو دیگه کی هستـــــــــــــــــی!

خلاصه تا دم غروب کارم تموم شد.دوتا دیس بــــــــــزرگـــــــــ  درست کردم و نمازمو که خوندم درش اوردم که توی یه سینی خوشکل و بزرگ برشون گردونم...

چشمتون روز بد نبینه........همین که برگردوندم لایه های دسر مث جیگر زلیخا از هم جدا شدو تلپ تلپ رو هم ولو میشدن........  

اصن خستگی به تنم موند دلم میخاست خودمو ریز ریز کنم....

خلاصه دسرو پرت کردم تو یخچال و با اخمای در هم تنیده رفتم خونشون....ولی خب خنده و شوخی های شب چله اخمامو باز کرد..اما تا سه چهار روز کارم شده بود دسرخوردن!  

منم از این کارا زیاد کردم .مخصوصا وقتی غذای جدید باشه یا کیک باشه

قبل اومدنش میریزم تو پلاستیک زباله مشکی و روزنامه و پارچه هم میریزم روش دیده نشه 😞😞😞😞

قبل از صحبت کردن لطفا زبانتان را به مغزتان وصل کنید .