2777
2789
عنوان

ابروم رفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4263 بازدید | 247 پست
یبار شوهرم تازه مغازه گرفته بود اوایل ازدواجمون بود بعد داشت ویترین نصب میکرد بهش گفتم میدی منم با د ...

کلا گردن نمیگیری 😂😂

حالا من شوهرم اخلاقش اینطوریه 

اصلا گردن نمیگیره خراب کاری رو 

خیلی بامزست بعضی اوقات عصبانیم میکنه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اشكال نداره شده ديگه من يه سري قيمه گذاشتم انقدر شور شده بود كه نگو برنجشم هي همسرم ميگفت يه مقدار ...

خون بالا اورد😂😂😂😂😂

منم یبار عدس پلو درست کردم اوایل ازدواج بود هی شوهرم میگفت این یکم نمکش زیاده منم میگفتم نه اتفاقا خیلی خو ش مزس انقدرم زیاد بود دو وعده خوردیم اخرش میگفت چشمام داره میزنه بیرون خییییلییی شوره😂😂😂

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه طرفه اردو هم زدی؟ زیاد نباید اردو هم زد

شانس منه بخدا وگرنه من خیلی با دقت درست کردم

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چیکارش کنم پس 😂😂😂افتضاحه😭میخولیید عکسشو ببینید؟😔😔😔😔

آره عکسشو بذار بهت میگیم چیکارش کن 😁

کیکه دیگه، فقط خمیری شده. وگرنه همون طعم و مزه رو میده 😊 من ک میگم نریزش دور!!

.•° بعضیا چشمشون شوره، عقلشون شیرین، گوشتشون تلخ؛ خودشونم فک میکنن خیلی بامزَّن   !!  °•.
دستور پنکیکتو اگه به گرم نیست بده اخه ترازو ندارم  پیمونه ای راحت ترم  مرسی دوستم

منم همه رو چشمى ميريزم 

دوليوان ارد 

نصف ليوان شير ولرم 

يك سوم ليوان روغن مايع

ميزان شيرين بودنش بستگى به خودتون داره ك كم شيرين ميخوايد يا بيشتر

كلا سه قاشق غذاخورى شكر

دوتا تخم مرغ 

بكينگ پودر و وانيل دلبخواهى 

اينارو خوب هم بزنيد توى  تابه تفلون بريز اندازه پنكيك دلبخواهى با ملاقه بريزى بهتر تابه رو هم ميتونى كمى چرب كنى يا نه

اى خدااااااااا.......
چیکارش کنم پس 😂😂😂افتضاحه😭میخولیید عکسشو ببینید؟😔😔😔😔

اره عکسشو بده 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عکسشو بزار ببینیم

باشه گلم صب کن الان 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
آره عکسشو بذار بهت میگیم چیکارش کن 😁 کیکه دیگه، فقط خمیری شده. وگرنه همون طعم و مزه رو میده 😊 من ...

اخی 😔نمیدونی چه زحمتی کشدم براش

منم همه رو چشمى ميريزم  دوليوان ارد  نصف ليوان شير ولرم  يك سوم ليوان روغن مايع م ...

مرسی عزیزم به نظرت میشه پنکیک ها سایزشون بزرگ تر  قطرش بیشتر باشه که اخر کار عین کیک بزرگ باشه؟خوب میشه ؟

خون بالا اورد😂😂😂😂😂 منم یبار عدس پلو درست کردم اوایل ازدواج بود هی شوهرم میگفت این یکم نمکش زیا ...

عوضش شده سوژه

وقتي تو مهموني غذاي خانواده بد ميشه تعريف ميكنيم كلي هم ميخنديم😀😀😀😀👍👍👍👍👍