سلام دوستای گلم 😘😘 این تاپیک در راستای تاپیک قبلی زده شده و در اصل ادامه همون تاپیکه ... چون تعداد صفحات اون تاپیک خیلییی زیاد شده تصمیم گرفتیم این تاپیک و بزنیم و از این به بعد اینجا ادامه بدیم😍😍😍😍
فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید 😊
صبحانه يه فنجون كوچولو شير قهوه خوردم با يه تيكه كوچولو كروسان شكلاتي
الانم دارم ميرم خونه ي مامانم
خودمو به خدا ميسپارم😁😁😩😩
روزتون پر از اتفاقاي قشنگ خوشگلا
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من بعد رژیمی که اینجا با شما گرفتم یه چند کیلویی اضافه کردم . چند بار سعی کردم کم کنم . نوسان دارم مرتب . فردا وقت دکتر دارم فکر کنم اینجوری برام بهتر باشه . چون سری قبل هم با کمک دکتر تونستم رژیمم رو حفظ کنم. میخوام بجز اون دو سه کیلویی که اضافه کردم یه کم بیشتر کم کنم خوشگلتر بشم🙈
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ) 🌸🌸ممنونمبابت همه چي خداي مهربونم🙏