2777
2789
عنوان

💪کالری شماری دسته جمعی چاقها و لاغرها شعبه ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 167708 بازدید | 21936 پست
شيدايي من نميدونم سرچ هم كردم چيزي پيدا نكردم فقط يه جا نوشته بود ٥٠٠٠ كالري كه فك نكنم درست باشه ...

اره عزیزم منم سرچ کردم نه بابا اینقدر نمیشه منم اینو دیدم من ۱۵۰ تا میزنم بقیش با ورزشم جبران شد 😅😅

ناهار فسنجون خوردم باز با پلو از دیروز نگه داشته بودم عاشق فسنجونم 😂😂😂

نووووش جونت شيدايي

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولله من تحت نظر پزشک رژیم گرفتم. تو خونه هم برنامه ورزشی دانلود کردم انجام میدم الان نزدیک دو کیلو کم کردم. و انشالله تا عید به وزن ایده آلم میرسم. تو این مدت هم کلی مهمانی و عروسی و تولد دعوت شده بودم ولی هیچی نخوردم. بجز میوه و پفیلای خونگی 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
2803

سلااام

من امروز دو تا تیکه مرغ سوخاری دو تا سیب یه کفگیر نخود پلو و شیر و خرما خوردم

یک ساعت حلقه زدم نیم ساعتم پیاده روی داشتم

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
ولله من تحت نظر پزشک رژیم گرفتم. تو خونه هم برنامه ورزشی دانلود کردم انجام میدم الان نزدیک دو کیلو ک ...

خیلی خوبه عزیزم 

ان شاءالله به هدفت میرسی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
2804

من امشب با ٧٠٠ بستم 

دو روزه بچه ي بدي شدم ورزش نميكنم انشاءالله از فردا شروع ميكنم ورزشو 

شبتون شيك❤️🌸❤️🌸

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

سلام به همگی

من امروز به معنای واقعی گند زدم واقعا نا امید شدم خیلی خوردم 

جلوی این شکم لامصب رو نتونستم بگیرم  

گروه آبی  وزن اولیه ۷۹/۱۵۰🤕 وزن هدف ۶۵ 😃
2805

سلااااااااام خانوماااااااااا خوبین خوشیننننن

بدون من بهتون خوش میگذره🤔🤔

من اومدم با کلی غیبت با کلی پرخوری

من همونیم که گوجه رو از لایه ساندویچ میکشم بیرون وحال همه رو بهم میزنم☺️                                                                       لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستین😔💎💶

سلام‍ دوستا💕

روزتون بخیر باشه انشا۶الله🌷😇

دیروزمو طبق برنامه با ۶۰۰بستم

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
سلاااام من دیشبو با1250بستم   تاالانم کالریم297 هیشکی جواب سوالمو راجع به پنیر نداد چرا😓😪

منم با آریانا موافقم عزیزم،همون پنیر معمولی بزن

جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
2801