سلام خانم ها. من تازه عروسم و اولین را..بطمو داشتم. خیلی درد وحشتناکی داشتم در حدی که گریهم گرفت و خونریزیمم زیاد بود. هم روان کننده زدم هم محیط وا..ژنم مرطوب بود یعنی اماده بودم به ظاهر اما الان ازبس درد داشتم و همسرم دید اذیت شدم اصلا میل ندارم و میترسم. در این حد طبیعیه؟ قبلشم که معاینه رفته بودم دوران عقدم پیش پزشک گفته بود تو یکم ممکن اذیت بشی اما بیشتر یکم اذیت شوم!! خیلی هم خارش گرفتم😥😥 میشه بگین طبیعیه یا نه؟ تا چندوقت ایتطوریم؟؟😫😫
بابا طرف یه مرد هست یه بیمار جنسی جواب ندید گزارش بزنید
جدی؟؟؟ خدالعنتش کنه اگر مرد هست من دلسوزانه راهنمایی کردم
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
جدی؟؟؟ خدالعنتش کنه اگر مرد هست من دلسوزانه راهنمایی کردم
دوست عزیز اگر ناراحت نمیشید بهتره راهنمایی ها توی اینجور جاها با تعریف کردن تجربه خودتون نباشه خیلی صورت خوشی نداره این مردا هم ثابت شده ان توی نینی سایت
یه خانم تجمل نداره این همه بهش بپرن جواب نده و ریلکس باشه استارتر پسره که اینقدر ساکت مونده هنوز
از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده )
دوست عزیز اگر ناراحت نمیشید بهتره راهنمایی ها توی اینجور جاها با تعریف کردن تجربه خودتون نباشه خیلی ...
آره واقعا درست میگین هیچ وقت هم نمیگفتما گفتم کمکی بشه😣
خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوههای صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقالمن گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
عزیزم میدونم تاپیک هایی با این سبک و عنوان ها را اول به تاریخ عضویت دقت کنید وقتی طرف تازه عضو شده ...
گفتم شاید برا همین راهنمایی گرفتن عضو شده...من که هدفم کمک بود اگر نره که نمیبخشمش خدا لعنتش کنه
الان اگه بگم خر خودتی اشکال نداره بزار برسی از راه بعد شروع کن
با اجنه در ارتباطین یا علم غیب دارین که اینطور تهمت میزنین؟؟ من اصلا بخاطر این برخورد شما هیجوقت حلالت نمیکنم. من چندین ساله میام نی نی سلیت بقیه تاپیک هارو میخونم. اینجا مال کسایی هست که تازه ازدواج کردند یا بچه دار شدند. و من تازه وارد این مرحله شدم نیازی ندیدم که بیام زودتر عضو شم. یکم اون دل سنگی و پر از کینه تونو به رحم بیارین البته اگه دلی داشته باشین