ای خدا بیاین بگید با ایم شوهر سرد مزاج چه کنم؟؟؟۴ سال ازدواج کردم هنوز دخترم.دکتر هم رفتم واژینیسموس نیستم فقط به تعداد دفعات بالای رابطه احتیاج هست تا کامل انجام بشه اما شوهر من هر ۳ ماه یا ۴ ماه یادش میاد بیاد سمتم کلی دکتر بردم اینور اونور داره قرص میخوره اما انگار نه انگار انگار بلد نیست این آدم.ببین بعد یه عمر دختر خوب بودن کی گیرمون اومده؟کسی شبیه من بوده؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونو همه دارن من احساس میکنم به فیلم .... معتاد بوده هر چند تا حالا جلوی من ندیده چون عذر میخوام خیل ...
ببرش روانشناس پس
مشکل از طبع بدنش نیست انگار
چون میگی آدم خوبیه حیفه زندگیتون از دست بره...
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
حالا دکتر طب سنتی خوب کی میشناسه واسه این چیزا چون سر خود نمیشه چیزی به طرف خروند
پرسوجو کن تو دروهمسایه و اطرافیان
من یبار از نت رفتم خوب بود یبار رفتم فقط پولمو خورد
ولی با پرسو جو کردن تو اطرافیان یکی پیدا کردم کارش عالیه
در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷 بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...
خیلی ها نمیفهمن تو ایرانم که ازادی جنسی نیست تازه طرف بعد ازدواج میفهمه میل نداره و اصلا تحریک نمیشه بعدم خیلی چیزا تابو و طرف بدونه هم نمیخواد قبول کنه ترس از خانواده جامعه
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه