2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 16532 بازدید | 239 پست
روم ب دیوار بچها ببخشیداسی پشتشو نگا کن ببین در چه حاله؟

اسی معذرت میخام ولی راست میگه

یه خانومی چندوقت پیش تاپیک زده بود می‌گفت شوهرش با مردا....

اینم یه نوع بیماریه روانیه...

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا صبح زود میره ساعت ۸ میاد حسابدار حسابرسه

یه ازمایش ببرش

شاید خودار...

توهمین نی نی سایت چندتا دیدم از همین می نالیدن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

دیگ نمیدونم چشهعاخه روانشناسم چرت گفتهضعیفه یعنی چی🤒نوزاده مگ

اصلا چند نفر بردما یعنی یکی درست نیست تا بهشون میگی من هنوز دوشیزه ام سریع میگن هان شما واژینیسموسی زود میبندن مسئله رو به خانم یه چیزی یاد گرفتن فقط.در صورتی که ۳ تا دکتر منو معاینه کردن گفتن اصلا نیستی .بعد خواستم خودم جراحی کنم انجام ندادن گفتن بار حقوقی داره باید پزشکی قانونی تایید کنه.ما انجام بدیم باز اون آقا نتونه دخول انجام بده چی

یه ازمایش ببرششاید خودار...توهمین نی نی سایت چندتا دیدم از همین می نالیدن

اونو همه دارن من احساس میکنم به فیلم .... معتاد بوده هر چند تا حالا جلوی من ندیده چون عذر میخوام خیلی به باسن علاقه داره