ای خدا بیاین بگید با ایم شوهر سرد مزاج چه کنم؟؟؟۴ سال ازدواج کردم هنوز دخترم.دکتر هم رفتم واژینیسموس نیستم فقط به تعداد دفعات بالای رابطه احتیاج هست تا کامل انجام بشه اما شوهر من هر ۳ ماه یا ۴ ماه یادش میاد بیاد سمتم کلی دکتر بردم اینور اونور داره قرص میخوره اما انگار نه انگار انگار بلد نیست این آدم.ببین بعد یه عمر دختر خوب بودن کی گیرمون اومده؟کسی شبیه من بوده؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا ازین خندیدنا هزار تا تو کاسه من بزاره ،من فقط به حرف یکی از کاربران خندیدم قصد مسخره کردن استارت ...
من شما رو ریپلای کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط یه پست گذاشتم
شما خودت فکر کردی مخاطب هستی دیگه خودت می دونی
از قدیم گفتن حرفو بنداز وسط صاحبش بر میداره
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮