2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 16532 بازدید | 239 پست
آخه روم نمیشه بعدم خانوادم بفهمن میگن این چقد ح.شریه که این چیزا براش مهمهمامانم سرده خواهرم بشدت سر ...

خواستگار وقتی میاد حسش را میتونی بفهمی سردی و گرمیش هم از،حرفاش میفهمی غصه نخور

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم هر سه چهار ماه که همسرت میاد سمتت چی میشه که میاد؟ اقایون موقع مستی ، موقع هیجان، موقع خوشحالیشون بخاطر ترشح آدرنالین زیاد از رابطه خوششون میاد 

یا بعضی آقایون با لباس تحریک میشن ، بعضیا با خوردن  آل،،، 

تو ببیین همسرت با چی تحریک میشه همونکارو کن 

یا فیلم باهم ببینین تا نعوظ کامل کنه و تو بشین رو آل،، 

رفتاراش رو زیرنظر بگیر و طبق رفتارش کارتو بکن

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

قزات دلکم منیش خاسم بوچه وا ایژی مزاحم چه گشتمان یکیکین فرقمان نیه ولا هرکوینه بیژن من تیم اوه دنیای ...

من ایسه روبیکام هس ولا بیکاریشم😂

هر وخت هاننه روبی بیژن منیش تیم

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
بیچاره خودتی که داری به این موضوع میخندی این آقا آلتش نمیرسه که بخواد به حال اولش برگرده مردم به خاط ...

ببخشید اگه خنده من ناراحت کرد شرمنده ولی من قصد تمسخر شما رو‌نداشتم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فقط اینایی که به مسخره گرفتن  

واقعا چقدر ادم می تونه پست باشه مشکل یه آدمی رو مضحکه قرار بده

این بنده ی خدا ببین تو این سه چهار سال چه ها که نکشیده

کارد به استخونش رسیده یه تاپیک زده 

مرهم نیستین درد نباشین

بترسید از دست روزگار یه جایی خدا تو کاسه تون میزاره ها  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
همین تهران ۳۵و۳۷ حسابدار

خیلی متاسف شدم زندگی تو این شرایط خیلی سخته یه خانم نیاز داره به اینکه نازش را بخرند... طب سنتی برید یا هومیوپاتی، چون شرایط جدا شدن ندارید پس به جد فکر درمان باشید اینطور نباشه که یه دکتر برید سال بعد دکتر دیگه چند تا دکتر برید پشت هم تاااا نتیجه بگیرید