2777
2789
عنوان

زناشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 16532 بازدید | 239 پست
دروغ میگی ۴ سال

چرا دروغ بگه

منم همین مشکل رو دارم 3 سال و چند ماهه

منتهی من واژینیسموس هستم

بلاخره باید طرفین یجوری کنار بیان مشکل حل بشه دیگه

وزن شروع: 72کیلوگرم وزن هدف : 57کیلوگرم هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم) هدف 5: 62 کیلوگرم هدف 6: 60 کیلوگرم هدف7: 58 کیلوگرم

سلام ناریتف چوگنسه تل منیش لیرا بو خوم اچرخم قاریشم تک ایوا😶

سلام بان چاو دله چونی آوریا خوشه منالکانو خاسن

دی قرارو تویش بیته تل گوزو🤣بوچه ایتر نهاتیتو روبی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیک خالی بندیه متفرق شین😂😂

این چیزی که برای شما خنده داره برای من واقعیت وحشتناک هیچم دروغ نیست نصف بیشتر زوجای اطرافتون مشکلاتشون همینه اما چون مورد تمسخر قرار میگیرن صداشون در نمیاد

یعنی میشه همچین چیزی که طرف اینکاره باشه بعد بیاد زن بگیره 😶

من دیروز یه کلیپ کوتاه دیدم اینستا نمیدونم چه فیلمی بود فرهاد جم بازی می‌کرد گی بود و زن و بچه داشت زن و بچه اش رفته بودن مسافرت فرهاد جم دوست پسرشو آورده بود خونه 

به دوست پسرش میگفت از من به تو نصیحت هیچ وقت زن نگیر منم نمیخواستم زن بگیرم ولی یهو شد

اصلا برگام‌ریخت این فیلم تو ایران ساخته شده با این موضوع!!!

سلام بان چاو دله چونی آوریا خوشه منالکانو خاسندی قرارو تویش بیته تل گوزو🤣بوچه ایتر نهاتیتو روبی

قزات ولا خاسن ممنونم خوت چونی؟

ایوا هانه تلگراما    من مزاحمم ویلکه حز ناکن بینو روبی

من ایسه روبیکام هس ولی حز ناکم ایوه به خاطر من بشیوین

من یک دختر کوردم🌹 دختری نجیب و با اصالت ماد👍 نه با حجاب و نقاب عرب سروکار دارم و نه با عریان پرستی غرب🌺
چه بد انگار میشه بری دکتر اون برداره اون پردازم ؟ به شوهرت بگو به غیرتت اگه برنخوره به مردانگیت برنخ ...

هیچ دکتری انجام نمیده براشون مسئولیت داره همچنین بار حقوقی باید پزشکی قانونی تایید کنه اونم با این شرایط نمیکنن میگن حالا ما انجام دادیم مرده اصلا بازم نتونه ببره داخل چی شما فردا تو دادگاه چطوری میخوای ثابت کنی این آقا مشکل داشته

هیچ دکتری انجام نمیده براشون مسئولیت داره همچنین بار حقوقی باید پزشکی قانونی تایید کنه اونم با این ش ...

درسته 

حرف من اشتباه بود 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

اصلا. اون لذت دخول رو تجربه نکرده،. تصور میکنه اینکار جفدر حق شریک زندگیشه، همین طور نیست؟

نمی فهمم چی میگی؟خب این شوهر که نمیتونه بره با یکی  دیگه ازدواج کنه ،چهار سال خیلی زیاده ،اطراف ما بودن همون سال اول جدا شدن و ازدواج کردن

😂😂😂اخه بیچاره هر سه ماه یکبار باکره میشه دوباره😂

بیچاره خودتی که داری به این موضوع میخندی این آقا آلتش نمیرسه که بخواد به حال اولش برگرده مردم به خاطره همین امثال شما مشکلاتشون رو پنهون میکنن یه عمر همین جوری زندگی میکنن

قزات ولا خاسن ممنونم خوت چونی؟ایوا هانه تلگراما من مزاحمم ویلکه حز ناکن بینو روبیمن ایسه روبیکام ...

قزات دلکم منیش خاسم بوچه وا ایژی مزاحم چه گشتمان یکیکین فرقمان نیه ولا هرکوینه بیژن من تیم اوه دنیایش فرزاد گیری داو په تلگرامی حذف کرد ایژه بینه واتساپ کس ناچه😑😑وله روبی قشنه