2777
2789

برای مغازش بار تازه رسیده بود  زنگ  زدم گفت نهار نمیام منم تازه از دانشگاه امده بودم  رفتم براش غذا اماده کردم خودم دو سه لقمه زود زودی خوردم. بارون شدید میبارید  اژانس گربتم رفتم  رسیدم دم در گفت چرا امدی گفتم غذا اوردم ی حالت طلب کارانه گفت واسه چی اوردی من غذا خوردم خورد تو ذوقم نه تشکری ن چیزی رفتم داخل کلی تو جمع کردن وسایلا کمک کردم  از ی ماگ خوشم امد‌گقتم من اینو بردارم  برگشت گفت بزار سر جاش کی بهت اجازه داد دس بزنی بهشون  میخواسم برگردم خونه ساعت ۵ بود یکم هوا تاریک بود بد جور هوس ذرت مکزیکی کردم  گفتم تو راه میخرم گفتم من میرم یکمم خرید دارم یهو سرم داد زد نزاشت برم از وقتی برگشتم خونه همش گریه میکنم چشام وا نمیشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه 90 درصد آدما فشار کاری و عصبیشونو روی کسایی خالی میکنن که با تمام وجود بهشون محبت میکنن و دوستشون دارن

و این رفتار اشتباه باعث سرخوردگی طرف مقابل میشه

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

کاش پدرم بود و دعوام میکرد اگر قبلا بود منم گریم میگرفت اما الان حاضرم فقط باشه و سرم داد بزنه.. بزنه تو ذوقم فقط باشه... هرچند خیلی مهربون بود... میدونم دلخوری ولی خدا نکنه روزی دلت برای اخمش تنگ بشه...  منطقی نیست میدونم ولی دله دیگه صد سالشم باشه باباشو میخواد... 

بابات چقد خوش شانسه حتما از جایی ناراحت بوده بهش فکر نکن عزیزدلم مهربان جانم

قربونت عزیزم  الان ماگو برام اورد ولی نگاش میکنم غذای دس نخوردرو میبینم یاد ذرت مکزیکی نخوردم میفتم  دلم میگیره 🥲شکموم خودتونید 😁