خانوما ۲۰ هر ماه پرید میشدم الان سه روز هست که از پریدام گذشته البته اولش ۱۰ قطره اومد الان بی بی چک استفاده کردم خیلی کم رنگ شد نمیخوام بار دار شم کمک کنید چه کار کنم اصلا موقعیت اقتصادی خوبی نداریم
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ناراحت نباش. شده دیگه. البته من خودم سه سال پیش سقط کردم. امسال موقعیت داشتم الان باردارم رو دومی. ولی بعضیا کامل با سقط مخالفن. بستگی به اعتقاداتت داره
من یه دکتر یواشکی پیدا کردم، با یه شیاف سقط کرد.... رضایتنامه کتبیم از شوهرم گرفت. شیاف زد ۴۵دقیقه روی تخت خوابیدم، رفتم خونه، افتادم رو خونریزی شدییییید... خیلی خونریزی زیاد بود....
تو شهرتون بگرد پیدا کن... من دکترم آشنا بود، آدرس اینو داد