2777
2789
عنوان

کمک کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست
نكنين تو رو خدا

گفتم. هرکس اعتقادی داره. من زمانیکه سقط کردم دکتره گفت فقط یه پوسته توخالیه.... خیلی زود فهمیدم و اقدام کردم. حتی به پری بعدیم ترسیده بودم. 

خداوندا، ترسهایم را ازم بگیر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دکتر یواشکی پیدا کردم، با یه شیاف سقط کرد.... رضایتنامه کتبیم از شوهرم گرفت. شیاف زد ۴۵دقیقه ر ...

من همین غلط و کردم داغون شدم خیلی اوضاعم وخیم شد خیلی هم خرجم بالا رفت 

پشیمونم پشیمون ولی دیگه راه برگشتی نیست و جبران ناپذیر 

با اینکه بچه ام یک سالش بود و باردار شدم و به خودم این حق رو دادم که سقطش کنم ولی الان خیلی ناراحتم  

کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی
من همین غلط و کردم داغون شدم خیلی اوضاعم وخیم شد خیلی هم خرجم بالا رفت  پشیمونم پشیمون ولی دیگ ...

قبول دارم. منم خیلی شانس آوردم. کللللللللا خون ازم رفت. خیییلی ترسیده بودم. ریسکه بزرگیه. خدا دوسم داشت. منم بچه اولم ده ماهش بود که این اتفاق افتاد

خداوندا، ترسهایم را ازم بگیر...

واس منم ناخواسته بود اوضاع زندگيم داغون بود ولي دلم نيومد پاره تنمو ول كنم بعد بدنيا اومدن ني نيم زندگيمون اين رو اون رو شد اگر تا حالا زايمان نكردي سقط كني امكان اينكه ديگه باردار نشي هست

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹