2777
2789
عنوان

کمک کمک

221 بازدید | 22 پست

خانوما ۲۰ هر ماه پرید میشدم الان سه روز هست که از پریدام گذشته البته اولش ۱۰ قطره اومد الان بی بی چک استفاده کردم خیلی کم رنگ شد نمیخوام بار دار شم کمک کنید چه کار کنم اصلا موقعیت اقتصادی خوبی نداریم  

الان که دیگه باردار شدی

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ناراحت نباش. شده دیگه. البته من خودم سه سال پیش سقط کردم. امسال موقعیت داشتم الان باردارم رو دومی. ولی بعضیا کامل با سقط مخالفن. بستگی به اعتقاداتت داره

خداوندا، ترسهایم را ازم بگیر...
سقط چطوره؟ با چی سقط میشه

من یه دکتر یواشکی پیدا کردم، با یه شیاف سقط کرد.... رضایتنامه کتبیم از شوهرم گرفت. شیاف زد ۴۵دقیقه روی تخت خوابیدم، رفتم خونه، افتادم رو خونریزی شدییییید... خیلی خونریزی زیاد بود.... 

تو شهرتون بگرد پیدا کن... من دکترم آشنا بود، آدرس اینو داد

خداوندا، ترسهایم را ازم بگیر...
من یه دکتر یواشکی پیدا کردم، با یه شیاف سقط کرد.... رضایتنامه کتبیم از شوهرم گرفت. شیاف زد ۴۵دقیقه ر ...

نكنين تو رو خدا

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
سقط چطوره؟ با چی سقط میشه

اگه شرایط مالی نداری سقط خرجش زیاد میشه خواهر باید قرص بخری دکتر بری سونو برای همه ی اینا هست داغون هم میشی نگهش داری به نفعته 

بچه ها خوش قدم هستن مطمئن باش زندگیت عالی میشه

کتاب و اب هر دو در بحران هستند، یکی از کم مصرفی دیگری از پر مصرفی