2777
2789
عنوان

کسانی که اهل پادکست هستند

375 بازدید | 17 پست

دوستان لطفا کسانی که اهل پادکست هستند بگید که بیشتر چه پادکست هایی گوش می کنید؟ کی بیشتر پادکست گوش می کنید؟

از چه سایت یا مرجعی استفاده می کنید؟

کلا نظرتون چیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم روزتون بخیر وسلامتی 

سوالی دارم اگر براتون ممکنه ممنون میشم راهنماییم کنید

من وهمسرم دوسه ماه پیش به خاطر ساخت خونه یه ملک کوچکی رو فروختیم، ولی خب پولمون خیلی کمه

میخواستیم سرمایه گزاری کوتاه مدت کنیم تا کمی بیشتر بشه

از طرفی اصلا نمیدونیم چه کنیم وکسی هم نداریم راهنماییمون کنه

می‌خواستیم طلای آب شده بخریم ولی از وضعیت بازار طلا هم مطمئن نیستیم

به نظر شما برای خرید طلای آب شده الان وقت مناسبی هست؟

بعد خرید چقدر باید صبر کرد ودوباره فروخت؟

ما توی جریان بورس سال ۹۹ ضرر خیلی زیادی کردیم وخیلی حرف اطرافیان اذیتمون کرد

الان خیلی انتخاب برامون سخته وهر چی هم میگذره بیشتر ارزش پولمون پایین میاد

من تاپیک های شما رو قبلا خوندم و حس کردم میتونم ازتون کمک بگیرم،ممنونم

سلام عزیزم روزتون بخیر وسلامتی سوالی دارم اگر براتون ممکنه ممنون میشم راهنماییم کنیدمن وهمسرم دوسه م ...

راستش من خودم همیشه به طلا به عنوان سرمایه نگاه می کنم و هر وقت بتونم می خرم

اغلب سود و گاهی ضرر هم داشتم. چون طلای با اجرت بالا و یکی دوبار هم جواهر خریدم که این مورد آخر رسما ازم کلاهبرداری شد

بورس رو واقعا باید بلد باشی و داستان فله ای وارد شدن بورس در سال 99 به خیلی ها آسیب رسوند. من توی بورس همیشه کم و بیش فعالیت دارم اما سود و ضررش هم بر می تابم

طلا رو اگر بخواهید بیش از 2 سال نگه دارید پیشنهاد می کنم و اینکه واقعا اوضاع در کشور ما اصلا عادی نیست و یکی اون طرف دنیا عطسه کنه اینجا ما باید سرما بخوریم!!!

اینه که الان واقعا اوضاع قابل پیش بینی نیست

طلای آب شده رو هم حتما باید از جای مطمئن بخری چون خیلی ها ناخالصی وارد این طلا می کنند. اما به نظرم الان طلا به یه استراحت نیاز داره که آدم نمی دونه چقدر ممکنه اصلاح بخصوص زمانی داشته باشه