2777
2789
عنوان

یک درد و دل کوچولو

174 بازدید | 26 پست

حقیقتش اینجا خیلی ها با حرف های امیدوار کنندشون حالمو خوب کردن البته گاهی برعکسشم بوده خواستم فقط بگم ...

افسردگی شدید و بی فایده بودن تراپی ، ناراحتی شدید ، حساس بودن ، بی علاقگی به همه چی حتی چیزایی که قبلا دوست داشتم ، فراموشی ، میگرن ، حالت کم خوری یا پرخوری ، انزوا ، نرفتن به دانشگاه و ناامیدی ، موفق نشدن در تحصیل و پیدا کردن کار ، بی پولی ، بی مهارتی بخاطر بی پولی ، فکر به اینکه کی قراره بمیرم ، فکر اینکه چرا اینقد خانوادمون سرده ، فکر اینکه اعتیاد رو چطور ترک کنم ، فکر اینکه هیچ کاری نمیتونم بکنم ، تپش قلب ، بی علاقگی به تفریحی مثل کتاب و فیلم ، حالت تهوع ، گوشی ، تنهایی ، خستگی و کم شدن اعتقاد به حجاب و دین ، نداشتن خواستگار و پارتنر و... رو دارم و همین ... (امیدوارم شما تو جوونی و بیست سالگی فقط عشق و حال کنین و جیبتون واسه تفریحات سالمتون پر پول باشه همیشه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پادکست تنها مسیر رو گوش بده ازاین وضعیت افسردگی نجاتت میده امیدوارم ازاین وضعیت به سلامت بیرون ...

میدونی یک عالمه پول برای پادکست دادم ، ولی هیچ کدوم رو حتی حسشو ندارم گوش بدم  

قرص ضد افسردگی رو‌بهت پیشنهاد میدم با شنا و ورزش کلاس رقص و فیلم کمدی و کتاب خوندن 

یک روزه خوب نمیشی کنی زمان لازمه 

اهان خدا خدا رو فراموش نکن نماز خوندن و درد و دل با خدا خیلی ادمو سبک میکنه برو با پادشاه جهان حرف برن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

قرص ضد افسردگی رو‌بهت پیشنهاد میدم با شنا و ورزش کلاس رقص و فیلم کمدی و کتاب خوندن یک روزه خوب نمیشی ...

میخوردم وقتی تراپی میرفتم ولی حالم خوب نشد واقعا 

۴۰ جلسه هست تنهامسیر 

هر پادکستش ۱ ساعته از استاد پناهیان

اولاش خیلی تلخ حرف میزنه

نمشه گفت تلخ حرف میزنه چون واقعیت تلخه 

الان مثلا ته دنیا مرگه مرگ چیز شیرینی هست؟اینکه عزیزامون میمیرن بافهمیدن این میشه همیشه شادزندگی کرد؟

من خودم افسردگی داشتم این پادکستا درمانم کردن چشامو به حقایق زندگی بازکرد

هعی من فقط یه زندگی پر آرامش میخوام چیز زیادیه؟

چقدر قشنگ گفتی .... واقعا خدا میشنوه یا از محله ما رفته آخه این همه دعا واسه آرامش داشتن بالاخره یکجا باید اثر کنه !