حقیقتش اینجا خیلی ها با حرف های امیدوار کنندشون حالمو خوب کردن البته گاهی برعکسشم بوده خواستم فقط بگم ...
افسردگی شدید و بی فایده بودن تراپی ، ناراحتی شدید ، حساس بودن ، بی علاقگی به همه چی حتی چیزایی که قبلا دوست داشتم ، فراموشی ، میگرن ، حالت کم خوری یا پرخوری ، انزوا ، نرفتن به دانشگاه و ناامیدی ، موفق نشدن در تحصیل و پیدا کردن کار ، بی پولی ، بی مهارتی بخاطر بی پولی ، فکر به اینکه کی قراره بمیرم ، فکر اینکه چرا اینقد خانوادمون سرده ، فکر اینکه اعتیاد رو چطور ترک کنم ، فکر اینکه هیچ کاری نمیتونم بکنم ، تپش قلب ، بی علاقگی به تفریحی مثل کتاب و فیلم ، حالت تهوع ، گوشی ، تنهایی ، خستگی و کم شدن اعتقاد به حجاب و دین ، نداشتن خواستگار و پارتنر و... رو دارم و همین ... (امیدوارم شما تو جوونی و بیست سالگی فقط عشق و حال کنین و جیبتون واسه تفریحات سالمتون پر پول باشه همیشه)
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.