2777
2789
عنوان

زنگ زدم 1480

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 51 پست

استاتر عزیز همه راه ها رو رفتی ؟ 

یک چهل روز هم فرصت بده و چهل روز هر روز سه بار سوره مزمل رو بخون با توجه به معناش شربت یا چایی درست کن 

و موقع قهر سوره مجادله رو بخون با توجه به معنا به نیت آشتی 

و خام روزانه هزار بار ذکر یونسیه یا صلوات یا یالله بردار 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براتوهم بی فایده بود ؟چیزایی رو میگن که خودمون روزی هزار بار بهشون فکر میکنیم ولی آخرشم میبینیم راهی ...

اینکه همسرم آدم نیست باید جدا شم رو خودمم میدونم ولی اینکه حرفه ای نیستن و یه مشت تازه کار و دانشجو جوابگو هستن و ازر همون اول میگن یا بسوز و بساز یا جدا شو این مسخره هست

حتی واسه جدایی هم باید راه حل بدن اینکه بگن جداشو که نشد حرف

اگه مشاور تلفنی میخوای ارگانیک مایندد بهتره،هر چند اونا هم بهم میگفتن جداشو،یکیشون خودشم جدا شده بود ...

نمیاد

خانوادگی اعتقادی به مشاور ندارن

مامان و باباش هم الان جدا از هم زندگی میکنن

تو عقد هم که بودیم بهش میگفتم بریم مشاوره می‌گفت مشاور میگه و طلاق و ماهم باید طلاق بگیریم 

من مشکلتو نمیدونم چیه،ولی شاید نیاز به روانپزشک داشته باشین،کنار روان درمانی ،دارو درمانی هم نیازه گ ...

یه بار به شوهرم گفتم بریم مشاوره مامانشو فرستاد مامانشم کلی باهام بحث کرد که چته چرا گریه می‌کنی گفتم بهش میگم بریم مشاوره با داد و دعوا گفت تو مشکل داری تو باید بری گفتم مشکلی نیست منو ببره ولی بازم نبرد

پس انداز ندارم اجازه کار کردن بهم نمی‌ده 

از کی اینجور شده ؟ چرا اینجور شده ؟

همیشه غرورش مهم بود. از همون اوایل عقد سر چیزای بیخودی قهر میکرد و خیلی طولش میداد تا من برم منت کشی 

از وقتی بچه دار شدیم بدتر شد تا الان که پسرم دوسال و نیمشه هرروز سرد تر و بدتر میشه

یه جوریه انگاری تا اشک منو درنیاره نمیتونه راحت بخوابه

بعدش که اشکمو درآورد بدون هیچ توجهی به من راحت می‌خوابه نمی‌دونم مشکل داره یا چیشه 

این همه میگن خدا عادله پس چرا نمیاد عدالت برقرار کنه ؟مگه من چیکار کردم تو زندگیم که الان باید از زن ...

عزیزم واقعا نمیدونم چه طوری آرومت کنم آخه خودمم چند ساله دارم عذاب میکشم تو زندگیم 

همش خودمو با این حرفا که امیدوارباش صبر داشته باش خدا خودش همه چیو درست میکنه دارم گول میزنم 

واقعا نمیدونم تهش قراره چی بشه واسه چی باید این همه زجر و تحمل کنم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
استاتر عزیز همه راه ها رو رفتی ؟ یک چهل روز هم فرصت بده و چهل روز هر روز سه بار سوره مزمل رو بخون با ...

وای اون مورد اول که گفتی سوره مزمل رو بخونم یه بار یه نفر تایپیک زد که چهل روز به اب سوره مزمل هفت بار و یه بار سوره یس بخون و فوت کن 

من انجام دادم تا روز دهم همه چیز عاااالی انقدررررر شوهرم خوب بود که نگو از روز دهم به بعد یه دعواهای شدیدی کردیم

انقدررررر وضع خراب بود خیلی خیلی بد شده بود وضع اعصابمون

من در حدی که زجه میزدم جلوش پاشو انداخته بود رو پاش و تلوزیون نگاه میکرد بعدا که گفتم یکی گفت کلا این روش‌هایی که به اب سوره بخونی و این چیزا همینجور میشه 

یکی دیگه هم وقتی قهر می‌کنه دیگه کلا هیچی نمیخوره 

استاتر عزیز همه راه ها رو رفتی ؟ یک چهل روز هم فرصت بده و چهل روز هر روز سه بار سوره مزمل رو بخون با ...

همش بعد نماز تسبیح میگردونم یا ودود میگم 

نادعلی میخونم ولی ایناهم دیگه جواب نیست 

اینکه همسرم آدم نیست باید جدا شم رو خودمم میدونم ولی اینکه حرفه ای نیستن و یه مشت تازه کار و دانشجو ...

گفتم بهش بچه دارم گفت دادگاه تا هفت سالگی حضانتش رو بهت میده گفتم بعدش چکار کنم ؟ گفت بعدش بچه خودتو میخواد نه باباشو و پیش تو میمونه گفتم من یه سابقه خودکشی دارم که هفت روز بیمارستان بود با اون می‌تونه حضانتو بگیره دیگه هیچی نگفت 

عزیزم واقعا نمیدونم چه طوری آرومت کنم آخه خودمم چند ساله دارم عذاب میکشم تو زندگیم همش خودمو با این ...

شماهم بچه دارین ؟

گلم تو چرا موندی و عذاب می‌کشی ؟

منم هی خودمو دلداری میدم که یه روزی بالاخره قلب دردم کار دستم میده و میمیرم و از این دردا راحت میشم

شماهم بچه دارین ؟گلم تو چرا موندی و عذاب می‌کشی ؟منم هی خودمو دلداری میدم که یه روزی بالاخره قلب درد ...

یه دختر نوجوان دارم با اینکه 3 دونگ خونه به نامم هست شاغلم هستم ولی جرات جدایی ندارم

چون ضعیفم

چون عرضه و توان ندارم تنها بشم میترسم داغون شم

و اینکه از پروسه طلاق میترسم اینکه دوندگی داره و اخرش هم باید همه چی رو ببخشم برم

یه دختر نوجوان دارم با اینکه 3 دونگ خونه به نامم هست شاغلم هستم ولی جرات جدایی ندارمچون ضعیفمچون عرض ...

اخ که منم اون ترسو دارم

هعی وای 💔

خدایا نمی‌دونم چرا هیچ راهی نیست برامون