2777
2789
عنوان

زنگ زدم 1480

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 51 پست
من تو هفت سال زندگیم هرررررراهی که بگی رفتمسیاست و چاخان و دعوا و قهر و بی محلی همه رو امتحان کردمکس ...

حق داری عزیزم بعضی وقتا زندگی میشه مثل یه هزارتو که هر چی میگردی راهی پیدا نمیکنی فقط سر گیجه میگیری میشه مثل یه باتلاق که هر چی دست و پا میزنی بیشتر فرو میری 

همه ی حرفاتو درک میکنم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۴۸۰ رو ولش کن.به منم میگفتن جدا بشو.بگرد یه مشاور خوب پیدا کن،یه زوج درمانگر

شوهرم برای این چیزا هزینه نمیکنه

الآنم بفهمه زنگ زدم شارژم تموم شده دعوا راه میندازه و قهر می‌کنه 

مشکلت چیه

شوهرم دوستم نداره

همش میگه طلاق

هی آرزوی مرگمو می‌کنه

جا خوابشو جدا کرده من که میرم کنارش باز پا میشه می‌ره یه جا دیگه می‌خوابه

فقط و فقط به فکر سکسه

هزینه نمیکنه 

اصلا وقتی میاد خونه توجهی نداره و نه واسه من و نه واسه بچم وقت نمیزاره

همش سرش تو گوشی و تلوزیونه

بهش که میگم سریع قهر می‌کنه بعضا تا حتی یک ماه طولش میده و اصلااااا از کارش پشیمون نیست

همش میگه زنا بدن و ناقص عقلن

خودخواه و مغرور و لوس و بچه ننس

اه خستم کرده با کاراش 😭

شوهرم برای این چیزا هزینه نمیکنهالآنم بفهمه زنگ زدم شارژم تموم شده دعوا راه میندازه و قهر می‌کنه

من مشکلتو نمیدونم چیه،ولی شاید نیاز به روانپزشک داشته باشین،کنار روان درمانی ،دارو درمانی هم نیازه گاهی اوقات.

پس اندازی چیزی نداری؟یا اگه میتونی از خرجای دیگت بزنی

شوهرم دوستم ندارههمش میگه طلاقهی آرزوی مرگمو می‌کنهجا خوابشو جدا کرده من که میرم کنارش باز پا میشه م ...

از کی اینجور شده ؟ چرا اینجور شده ؟ 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

منم مثل تو رو اره نشستم نه میتوم جلو برم نه عقبمنم 1480 زنگ زدم...

براتوهم بی فایده بود ؟

چیزایی رو میگن که خودمون روزی هزار بار بهشون فکر میکنیم ولی آخرشم میبینیم راهی نداریم 😔

بنده خدا نمیدونست چه راهکاری بده بیشتر دلسوزی میکرد برام

معمولا مشاور نباید مستقیما کسی رو به طلاق یا ادامه زندگی تشویق کنه،اونا مشکلاتو بررسی میکنن ریشه یابی میکنن سعی میکنن راه حل پیدا کنن و پیامدای تصمیمات مختلفو نشونت میدن تا در نهایت تصمیم گیرنده خودت باشی

حق داری عزیزم بعضی وقتا زندگی میشه مثل یه هزارتو که هر چی میگردی راهی پیدا نمیکنی فقط سر گیجه میگیری ...

این همه میگن خدا عادله پس چرا نمیاد عدالت برقرار کنه ؟

مگه من چیکار کردم تو زندگیم که الان باید از زندگی ناامید بشم ؟ چرا من که با همه خوب بودم و همه رو دوست داشتم 

یه عمرررررر به عشق خودش نه به کسی نگاه کردم نه با کسی هم کلام شدم پس چرا خدا گذاشت نصیبم بشه که الان آرزوی مرگمو می‌کنه ؟💔