2777
2789
عنوان

زنگ زدم 1480

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 51 پست
نمیادخانوادگی اعتقادی به مشاور ندارنمامان و باباش هم الان جدا از هم زندگی میکننتو عقد هم که بودیم به ...

مشکلش چیه؟

ببین ما الان داریم میریم زوج درمانی،جدای از ایده ها و راهکارایی که میدن بهمون کتاب معرفی کرده بخونیم و بهشون عمل کنیم،اگه خودت و شوهرت اهل کتاب خوندن هستی کتاب مردان مریخی زنان ونوسی ترجمه مهدی قراچه داغی رو بگیر بخونین عالیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلش چیه؟ببین ما الان داریم میریم زوج درمانی،جدای از ایده ها و راهکارایی که میدن بهمون کتاب معرفی ک ...

شوهرم اصلا به این چیزا اعتقادی نداره

اون میگه من خوبم و کامل هستن شما زنا ناقص العقلین و ضعیفین و نمیفهمین

وای اون مورد اول که گفتی سوره مزمل رو بخونم یه بار یه نفر تایپیک زد که چهل روز به اب سوره مزمل هفت ب ...

چرا گریه میکنی جلوش ؟چرا منتشو میکشی ؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چرا گریه میکنی جلوش ؟چرا منتشو میکشی ؟

اون روز که جلوش گریه کردم چون رفته بودم اصلاح بعدش میخواستم برم دندون پزشکی که دندون پزشک یه مرد جوان بود ولی خداشاهده حتی نگاهمم نمی‌کرد بنده خدا بعد شوهرم گیر داد دعوا راه انداخت که تو رفتی واسه اون خوشگل کردی اصلا نتونستم تحمل کنم خیلی خیلی قلبم شکست و بهش گفتم این همه به خودم میرسم واست نمی‌بینی بعد این چه حرفیه بهم میزنی

هیچ وقت جز این دیگه جلوش گریه نکردم

از روز اول عقدمونم همیشه عادتش بود سر چیزای الکی قهر میکرد بعد دیگه گوشیشو خاموش میکرد هروقت نیازش بالا میزد گوشیشو روشن میکرد من زنگ بزنم منتشو بکشم بعد بیاد واسه رابطه اونم با کلی قیافه گرفتن از همون زمان عادت کرد ولی امسال دیگه اصلاااا حوصله منت کشی نداشتم دیگه نکردم این کارو واسه همون قهرامون طولانی میشه