2777
2789

رفیقم تو عقد هست…مادرشوهرش فوت کرده… و سر بحث های که با بچه ها سر ارث و میراث شد باعث شد همه از همدیگه دور بشن…بعد شوهر رفیقم خودش خونه داره فقط یه مدت شرایطش بد بود میرفت خونه خاله خودش شام یا ناهار… خلاصه خاله میگه من جای مادرتم و از این حرفا…بعد مریضی سخت هم داره …و چون میگه رفیقم عروسشع…اینجاهم خونه پسرش به قول خودش… انتظار داره بعد عروسی رفیقم هر سری اینو نگه داره…بیاد پنج شیش روز بمونه بره …اینم بگم هیچ کاری نمیتونه انجام بده فقط باید بشینه یه جا…خیلی هم اهل تیکه انداختنه 

نه من حوصله خودمم ندارم چ برسه طایفه شوهر

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره

ب هرحال اینکه شوهرش ببره دکتر خالشو یا چیزی بگیره براش یا کاری بکنه منطقیه ولی اینکه تازه عروس اینو نگه داره واقعا سخته آدم مادر شوهرم نداشته باشه بقیه براش شاخ میشن عجب دنیاییه