2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زایمان کرده

798 بازدید | 40 پست

خیلی چیزهارو باید به من تبریک می‌گفت نگفت ، مثلا قبول شدننم تو آزمون استخدامی یا خونه خریدن و ...

یا این حال به خاطر شوهرم بلند شدم رفتم بیمارستان بعد دو روز یه ده دقیقه دیدنش و اومدم خونه 

الان مادرم اصرار داره که بهش زنگ بزنه و تبریک بگه 

من گفتم این کار و نکن 

تو وظیفه ای نداری ، منم زیاد مایل نبودم 

نظر شما چیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا داری خودتو بد جلوه میدی هم خودت هم مامانتون زنگ بزنید یه احوالپرسی کنید تبریک بگید 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

چرا داری خودتو بد جلوه میدی هم خودت هم مامانتون زنگ بزنید یه احوالپرسی کنید تبریک بگید

منو خودم رفتم عزیزم باز چه زنگی بزنم ، حضوری رفتم 

واقعا دلم نیست مادرم اینکار و بکنه 

پررو میشه خواهر شوهرم 

به نظرم شما دخالت نکن 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه دار شدن خیلی خیلی خیلی با قبولی آزمون استخدامی و خونه خریدن فرق داره

عزیزم اولین خونه مون و خریدیم عروس و داماد بودیم 

ده بار دیدیمش یه بار نکرد لفظی تبریک بگه

من خودم بلند شدم رفتم دیدنش تبرک هم گفتم 

مادرم آخه چه ربطی داره 

عزیزم اتفاقا خیلی کاره خوبی کردی شما شخصیت خودتو رسوندی که رفتی اتفاقا بذار مادرتم زنگ بزنه اینجوری ...

چه خجالتی خواهرجان 

فقط پر رو تر میشن 

همش همین کار و کردم

فقط پر رو تر شده 

مادرت طبق شخصیت خودش رفتار میکنه ایشون احتمالا با شخصیت هستن

ارمی؟

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟