2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زایمان کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 40 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا نباید زنگ بزنه

چرا واقعا؟ مگه به مادر استاتر کسی توهینی چیزی کرده؟ هر کسی باید اگه بدی در حقش شده خودش جوابشو پس بگیره این که بخواد مادرشو قاطی این بحث ها کنه خیلی باکلاس نیست

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چرا واقعا؟ مگه به مادر استاتر کسی توهینی چیزی کرده؟ هر کسی باید اگه بدی در حقش شده خودش جوابشو پس بگ ...

خواهرم دانشگاه قبول شد همین ماه پیش 

نه مادر شوهرم نه خواهر شوهرم زنگ نزدن 

من رفتم کربلا با شوهرم ، هیچ کدوم خونه ما زنگ نزدن 

خب این یعنی دوست ندارن در ارتباط باشند دیگه 

دقیقا .منم یه موجودی همچنینی به نام خار شوعر دارم پروش نکنید.با هر کی مثل خودش

سه ساله اومدم با فهم خودم با اینا رفتار کردم 

الان می‌خوام با فهم خودشون رفتار کنم باهاشون 

منتظرم بقیه از سربازی بیان دلم یه کامبک گروهی میخواد البته سنم کم نیست ۲۷ سالمه...خوشحال میشم آرمی م ...

منم مامان آرمی ندیده بودممم🥲

حقیقتا اللن اینطوری ام ک وللش...یه تایمی از همه چیز دور باشن بهتره براشون...

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

خواهرم دانشگاه قبول شد همین ماه پیش نه مادر شوهرم نه خواهر شوهرم زنگ نزدن من رفتم کربلا با شوهرم ، ه ...

عزیزم زایمان با قبول شدن تو دانشگاه فرق داره. مادرتون حتما یه چیزی میدونه من جای شما بودم دخالت نمیکردم بر عکس میذاشتم زنگ بزنه تا بفهمن چه با شعور و با کلاسن خونوادم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

منم مامان آرمی ندیده بودممم🥲حقیقتا اللن اینطوری ام ک وللش...یه تایمی از همه چیز دور باشن بهتره براش ...

قبل مامان شدن آرمی شدم  بعدش مامان شدم

آره یکم استراحت خوبه واسشون قبلش خیلی پرکار بودن

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
خب مادرش کاره ای نیست زنگ بزنه تبریک بگه

مادرش خودش با میل خودش میخواد این کارو بکنه.من بودم دخالت نمیکردم حتی جلوی شوهرم پز میدادم که مادرم چقد باکلاس و باشعوره

قبل مامان شدن آرمی شدم بعدش مامان شدمآره یکم استراحت خوبه واسشون قبلش خیلی پرکار بودن

خودووو🥹💜

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

2790
2778
2791
2779
2792