2777
2789
عنوان

دعوای پدر ماردم دیونه م کرده

634 بازدید | 45 پست

سلام خانوما من ۷ساله ازداواج کردم از زمانی که یادمه پدر و مادرم همیشه سر چیزهای مسخره و دعوا دارن این چند سالم که ازدواج کردم همینطورین دعوا میکنن به من زنگ میزنن یا دعواشون رو میارن خونه من یادم نمیاد یه بار فقط یه بار تو این چند سال اومده باشن خونمون و دعوا نکرده باشن منم آدم احساسی هستم و دعوا هاشون به شدت روم تاثیر میزاره همیشه وقتی دعوا میکنن مامانم زنگ میزنه با گریه تعریف میکنه و از من انتظار داره که من با بابام دعوا کنم و ازش طرفداری کنم و بابام هم زنگ میزنه که این چه زندگیه ما داریم و اونم یه جوری اعصابم و به هم میریزه وقتی به مامانم میگم من چیکار کنم من خودم هزارتا مشکل دارم با منم قهر میکنه و گریه و زاری که پس من باکی درد دل کنم من الان خودم تو زندگیم هزار تا مشکل دارم یکیش اینه که من ۲ ساله تحت نظر پزشکم و باردار نمیشم و همسرمم بچه دوس داره و به نظر خانواده ی من این مشکل نیست و مشکل اونا که سر خرید کردن یا کثیف شدن خونه ست بزرگه لطفا باهام حرف بزنید خیلی احتیاج دارم ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتک‌کاری هم میکنن یا فقط اختلاف عقیده دارن؟

اخه مشکلشون سر چیه

ناسلامتی دیگه داماد دارن ها

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

مال منم اینطورین

چرا اینکارو میکنن واقعا من دیگه خسته شدم باور کن اصلا نه دوس دارم بیان خونه م نه برم اونجا امروز بابام زنگ زده کارتم پیش مامانته پس نمیده بگو بهم پس بده زنگ میزنم مامانم میگه من پس نمیدم بابات بهم فوش داده منم همسرم خونه بودم میگه چی میگن میترسم بگم اون سو استفاده کنه از این شرایط

تو منی واقعااا💔

قربونت برم اینقد سخته وقتی میرم خونه پدر شوهرم همیشه بچه هاشون بگو بخندن پدر مادر همسرم باهم مشکلم داشته باشن به بچه هاشون نمیگن اینقد حسودیم میشه

چرا اینکارو میکنن واقعا من دیگه خسته شدم باور کن اصلا نه دوس دارم بیان خونه م نه برم اونجا امروز باب ...

ببین اتفاقا همسرت اگه ادم خوبی باشه نه تنها سواستفاده نمیکنه بلکه کمک هم میکنه و حالتو خوب میکنه . عادت کردن به دعوا سر چیزای مسخره و تهشم میشه اعصاب خوردی و ناراحتی خودشون باید تصمیم بگیرن یا درست شن یا ...

الهی خانواده جداشدنی نیست از آدم فقط میتونم بگم بیا بغلم

قربونت برم مهربونم این ماه آخرین فرستم بود برای باردار پریود شدم متاسفانه مامانم بابام خونه مون بودن من به مامانم جریان رو گفتم ولی انگار اون لحظه که من اینقد ناراحتم مهم نیست براشون سر پول دادن به خواهرم باهم دعوا کردن 

قربونت برم اینقد سخته وقتی میرم خونه پدر شوهرم همیشه بچه هاشون بگو بخندن پدر مادر همسرم باهم مشکلم د ...

دورت بگردم خواهری چقد همدردیم واقعااا💔

خونه پدر شوهرم دعوا میشع ولی با خنده و سیاست زود تموم میشع و بگو بخند دارن همیشه 

خونه ما هم ک من بعد دوماهم برم باید با صدای دعوا و فحش اینا از خواب بپرم 

واقعا بریدم زنگ میزنن از من شکایت همو میکنن ک من حل کنم ولی ی بار نشده بگن چ مشکلی داری 🥺💔

قربونت برم مهربونم این ماه آخرین فرستم بود برای باردار پریود شدم متاسفانه مامانم بابام خونه مون بودن ...

رنجی که میکشی رو درک میکنم 

سعی کن ناراحتیتو نشون بدی از رفتاراشون

اگه بازم توجه نکردن رابطتو کم کن باهاشون 

کاربری دست چند نفره🪐