2777
2789
عنوان

دعوای پدر ماردم دیونه م کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 45 پست
خوب عزیزم ت خودت استرس برات خیلی سمههه براشون وقت راونشناس بگیر اگ جواب نداد بگو برن داداگاه یا پیش ...

اره بخدا این ماه که آخرین فرستم بود برای اقدام‌شبها از استرس خوابم نمیبرد صبحم مامان زنگ میزد کلی گریه و زاری و دعواشون رو میاورد پیش منم گاهی وقتها میگفتم کاردارم بیرونم نمیتونم صحبت کنم ولی خواهری مگه یه روز دو روزه همیشه ی خدا این کارشونه  همسرمم که اصلا یا سرکاره یا خونه خوایپبیده دوساعت با من وقت نمیگذرونه باورت میشه من دوساله همسرم بازار نرفتم تمام تعطیلی ها خونه پدرش باید بریم یه بار نمیگه پاشو جایی بریم که تو دوس داری این ماه بخاطر دارو ها حالم زیاد خوب نبود سر اینکه نمیتونم برم خونه پدرشوهرم همسرم دو روز باهام حرف نزد یه روزشم که صبح رفت خونه پدرش شب برگشت گرفت خوابید

من که رسما پیررشدم از دست خانوادمکم کم دارم فکر میکنم حتی دوسشون ندارم۱ماهه خواب و‌خوراک‌ندارم از دس ...

خانواده منم دقیقا انیطورین عزیزدلم درکت میکنم قلبم میدونم چقد ناراحتی کاش میتونستیم اونهای که خانواده شون اذیتشون میکنن برای هم کاری کنیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بخدا این ماه که آخرین فرستم بود برای اقدام‌شبها از استرس خوابم نمیبرد صبحم مامان زنگ میزد کلی گر ...

الهی بگردممم اینطوری ک میونه شما هم داره سرد میشه پدرمادرتو ول کن سیع کن باشوهرت اول ب گرمای رابطه برگردی بعدا بقیه مشکلات 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

الهی بگردممم اینطوری ک میونه شما هم داره سرد میشه پدرمادرتو ول کن سیع کن باشوهرت اول ب گرمای رابطه ب ...

همسرم خانوادش از اولین روزی که باهم ازدواج کردیم همیشه براش اولویتن میگه اینطوری نیست ولی خب آدم میبینه مثلا روزهای بوده که من مریض بودم حالم واقعا خوب نبوده اون رفته خونه پدرش صبح تاشبم بر نگشته به نظر من دوس داشتن اینطوری نیست من آدمهای رو که وقتی بهشون نیاز دارم کنار نبینم دوس داشتنشون رو باور ندارم

وقتی ناراحتم دلم میخواد باهاش حرف بزنم بهشم میگم ولی انگار اونم ناراحتیم براش مهم نیست  

قربون مهربونیت برم خواهری ممنون که وقت گذاشتی

وضیفس خواهری 

راستی تک فرزندی؟

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

خانواده منم دقیقا انیطورین عزیزدلم درکت میکنم قلبم میدونم چقد ناراحتی کاش میتونستیم اونهای که خانواد ...

دلم خودخواهی میخواد

دوست دارم‌برای خودم‌زندگی‌کنم

از شوهرم و‌بچم خجالت میکشم دیگه

یه طرف مغز و قلبم پیش اوناس انگار

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

وضیفس خواهری راستی تک فرزندی؟

قربنت برم نه یه خواهر دارم ولی اون نه من نه بابا و مامانم براش مهمه حرفم که بزنن جواب میده و جالبه همیشه پدر مادرم ازش میترسن با اون دعواشون میترسن چیزی بهش بگن زنگ میزنن سر من غر میزنن

دلم خودخواهی میخواددوست دارم‌برای خودم‌زندگی‌کنماز شوهرم و‌بچم خجالت میکشم دیگهیه طرف مغز و قلبم پیش ...

میدونم سخته ولی اگه شرایطش رو داری مشاوره برو فاصله بگیر من خودم خیلی سعی میکنم گاهی موفق میشم گاهی نه ولی کاش بتونیم خودمون تغیر بدیم همونجوری که اونها ما براشون مهم نیستیم ماهم یکم مثلا اونا باشیم

قربنت برم نه یه خواهر دارم ولی اون نه من نه بابا و مامانم براش مهمه حرفم که بزنن جواب میده و جالبه ه ...

اهوووم واقعا این دیگ بده 

ت هم سیع کن مثل اون باشی هرچند از اول باید اونجوری رفتار میکردی ولی الانم باهاشون سرد بشی بهتره بنظرم امیدوارم روزای خوشی داشته باشی خواهری

اهوووم واقعا این دیگ بده ت هم سیع کن مثل اون باشی هرچند از اول باید اونجوری رفتار میکردی ولی الانم ب ...

من از بچگی اینجوری بودم و تغیر خیلی سخته خیلی سعی میکنم مثله خواهرم باشم ولی عذاب وجدان میزاره فدات بشم ممنونم ازت عزیزدلم مرسی که وقت با ارزشت و گذاشتی باهام حرف زدی

خدانکنه جانم چقد همدردیم چقد درکت میکنم من تاحالا دعوا جدی خانواده همسرمو ندیدم مادر شوهرم گاهی وقته ...

دورت بگردممم کاملا میفهممت 

دیگع من اعصابی نمونده واسه زندگی مشترکم واقعا خستم 💔

من از بچگی اینجوری بودم و تغیر خیلی سخته خیلی سعی میکنم مثله خواهرم باشم ولی عذاب وجدان میزاره فدات ...

میدونم فداتشم 

خواهش میکنم توم مثل ابجیم