2777
2789
عنوان

تو اون دوره که داشتم جدا میشدم

569 بازدید | 20 پست

شوهرم تو بیو نوشته بود گوهر دل را مزن بر سنگ هر متقابلی 

صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

انگار دیوانه بودا

هی با این حرفا ناراحتم میکرد و آبرومو میبرد تو مردم

آخه ما تازه ۲۰ روز بود عقد کرده بودیم دوران نامزدی هم یه ماه بود

اگه تو این بیست روز به این نتیجه رسیده بود که من ناقابلم خودش گوهر 

الانم نوشته آدمارو نمیشه از رو ظاهر شناخت

اگه من اینقدر بدم 

چرا اومد منو عقد کرد بدبختم کرد و ول کرد رفت 

چرا بعضیا اینقدر عقده این 

حتی اگه نمی‌خوان نمیتونن محترمانه تموم کنن؟

به نظرم این آدما واقعا بی خانواده‌ن

باکره هستی دیگه انشالله 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم این شوهرارو از کجا پیدا میکنید فقز بهتون بگم اگه با کسی که زیر ۲۶،۲۷سال داره میرید تو فاز ازدواج واقعا خرید

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
بابا ۳۳ سالش بود

پس مغزش بچست خیلیم بچست

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
من نمیدونم این شوهرارو از کجا پیدا میکنید فقز بهتون بگم اگه با کسی که زیر ۲۶،۲۷سال داره میرید تو فاز ...

چه ربطی داره!!!! ۲۶. ۲۷ سال سن کمی نیست پسر ۱۸ساله نیست ک بگیم عقلش نمیرسه

از کجا میدونی شوهر اسی زیر ۲۶سالشه! من خودم مورد داشتم ۳۵ساله از پسر ۱۸ساله هول تر و لاشی تر

حالا چند تا فالوور داره مگه ؟ چرا اینو تو مجازی دنبال می‌کنی ولش کن بره

نمی‌دونم ۳۰۰ تا 

نگاش میکنم ببینم چی می‌نویسه

میبینم هنوزم از اینکه من ناقابل بودم و خودش گوهر و طلا و مرواریده می‌ذاره😂

چه ربطی داره!!!! ۲۶. ۲۷ سال سن کمی نیست پسر ۱۸ساله نیست ک بگیم عقلش نمیرسهاز کجا میدونی شوهر اسی زیر ...

نوشتم اگه، گفتم اگه زیر این سنه میرید باهاش تو فاز ازدواج خیلی احمقید درضمن پسر ۱۸ساله بچس 

جوون و خام نیست پسرا تازه از ۲۷سالگی به بعد به ثبات میرسن و نرمال میشن چند مورد تو فامیل دیدم همه همین بودن، بعدم اون پسر ۳۵سالع ای که شما میگی احتمالا چون خیلی نیلز جنسیشو سرکوب کردی هَول تر شده 

وگرنه ۷۰،۸۰درصدشون عاقل تر و پخته تر از پسرای سن پایینه حال بهم زنن ، پسرای زیر ۲۷فقط برا دوستی خوبن چون رود هم مودشون عوض میشه