2777
2789
عنوان

بختک

126 بازدید | 20 پست

چندساله باورتون نمیشه هرجام سرچ کردم یا گشتم تو نت همچین چیزی نبوده چندساله مکرر تو هفته یکی دوبار دچار این بختک میشم نمیدونم تکون بخورم برا بیست ثانیه بعد بیدار شم بخوابم بازم میوفته هربارم دچار بختک میشم یجوریه انگار توهم میزنم درد دارم میکشم مثلاامشب حس میکردم یکی داره تند تند پشتم چاقو میکشه یا یه شب حس میکردم دارن دستو پامو قطع میکنن نمیدونم چیه اصلا بقران دروغ نیست به هرکی میگم باور نمیکنه

من دخترخالم اینجوری بود بعد وضعیتش خیلی بدتر ازشما بود میگفت به چشمم یسری چیزارو میبینم دورم راه میرن اما نمیتونم حرکت کنم بخاطر بختک و این چیزا من خودمم بعضی وقتا اینجوری میشدم اونکه میگف یمدت جای خوابشو عوض کرد بهتر شد بعدش  پیش روانشناس رفت طفلی

مادربزرگم بزور پیش دعانویس بردتش

اما جواب داد براش و داروها کم کم ارومش کرد

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان قطعی برای بختک در خواب وجود ندارد و همه راهکارها تنها برای کاهش بروز این مشکل انجام می‌شوند.

شما باید این موضوع را درک کنید که بختک یک اتفاق موقتی است و هیچ آسیبی به شما وارد نمی‌کند.

برای در امان ماندن از عوارض بختک ، سعی کنید از ترس و اضطراب فاصله بگیرید و روی اتفاق‌های مثبت و تنفس تان تمرکز کنید. 

موارد زیر به شما در بهبود کیفیت خواب کمک می‌کند :

• فعالیت بدنی در طول روز

• وقت‌گذرانی با دوستان خوب و خانواده

• داشتن یک برنامه منظم برای خواب

• فراهم کردن یک فضای آرام و راحت برای خوابیدن

• دوری از گوشی و تلویزیون قبل از خواب

• پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های حاوی کافئین بخصوص قبل از خواب

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

افراد زیادی تو کل دنیا حداقل یک مرتبه بختک یا فلج خواب رو تجربه کردن.من هم تجربه ش رو دارم.نیازی به ...

اخه فقط بختک ساده نیست حس میکنم که مثلا نتونم تکون بخورم فقط 

درمان قطعی برای بختک در خواب وجود ندارد و همه راهکارها تنها برای کاهش بروز این مشکل انجام می‌شوند.شم ...

چرا وجود داره من خودم خیلی راها رو امتحان کردم تا آخرش با تسبیحات اربعه خوب شدم درمانش همینه شب موقع خواب به طرف راست بخواب و تسبیحات اربعه رو بگو

اخه فقط بختک ساده نیست حس میکنم که مثلا نتونم تکون بخورم فقط

فردی که دچار بختک می‌شود معمولا احساس فشار زیادی را روی بدن خود تجربه می‌کند و ممکن است با توهمات زیادی نیز روبه‌رو شود.

این افراد ممکن است چیزهایی را ببینند و بشنوند که واقعیت ندارد و توهم است.

از مهم‌ترین توهمات فلج خواب می‌توان به دیدن فرد یا موجودی در اتاق یا تجربه حالتی شبیه به پرواز یا خروج از بدن اشاره کرد.

دقیقا من هم وقتی دچار این حالت میشم ، همین موارد رو تجربه میکنم.