2777
2789
عنوان

چیکار کنم

112 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من نه سال هست ک ازدواج کردم اختلاف فرهنگی زیادی داشتم با همسرم و خانوادش البته اینارو بعدها فهمیدم دوره نامزدیم کم بود و اینم بگم ۸سال پیش یا من خیلی اوسکول بودم یا زمونه اینجور بود ک هیچی از زندگی زناشویی نمیدونستم فک میکردم تنها دوست داشتن کافیه فک میکردم همه چی درست میشه اگر اطلاعات و چیزایی ک تو دنیای مجازی هست و ب ما یاد میده رو میدونستم الان اینهمه مشکل نداشتم 

شوهرم وقتی نامزد بودیم قول داد شغلشو عوض کنه منم قبول کردم بهش ایمان داشتم قول داد هرجور ک من میخوام باشه راجبشون حرف زدیم مثلا لهجه داره منم بدم میومد گفت دیگ با زبون دیگ حرف نمیزنم ک لهجه بگیرم گفتم جدا شیم البته نه فقط بخاطر این ولی اینم یکیش بود بعدش فهمیدم ک هیچکس عوض نمیشه و اصلا درست نیس ک بخوای کسی رو تغییر بدی ولی چ فایده ک این درکو نداشتم و همیشه خودمو گناه کار میدونم چون فک میکردم قولایی ک داده عملی میشه و نمیدونستم ادمارو باید همونجور ک هستن پذیرفت الانم نه میتونم بپذیرم نه دلم ب این زندگیه خیلی سرد شدم چون باب میلم نیس آدم خوبیه ها فقط باهم خیلی فرق داریم یعنی کلا اینا با همه فرق دارن مثلا ی بار نشده ب مامان من بگه مامان جان یا ب بابام آقا جون بگه هیچ محبتی ب هیچکس نمیکنه (البته من نه )یعنی اصلا این چیزا تو کتش نمیره خیلی خشک و سرد و خجالتی رفتار میکنه من اذیت میشم موندم چیکار کنم چندبار گفتم جدا شیم ولی باز میگه من دوست دارم ولی خب احساس منم بهش مهمه دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا صمیمی بود با مامان و بابات و هر روز خونت و تو شیشه میکرد خوب بود دختر ایرادای الکی نگیر 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
باید جزئیات چن تا مشکل اصلیتون بگید شاید برحسب تجربه بشه بهت کمکی کرد الان همه حرفات کلی بود

جوری ک من دوس دارم نیس روحیات و اخلاقاش آدم خوبیه ولی مثلا خیلی خیلی ساکت و کم حرفه وقتی حرف میزنه تندتند حرف میزنه ک خیلی‌ها نمیفهمن و لهجه داره و شیرین زبونی اصلا نمیکنه و خودشو تو دل جا نمیکنه و اینا واسم خیلی مهمه کلا نتونستم عاشقش بشم 

حالا صمیمی بود با مامان و بابات و هر روز خونت و تو شیشه میکرد خوب بود دختر ایرادای الکی نگیر

نمیتونم اینجوری فک کنم من ب زندگی معمولی هم قانع ولی الان اذیت میشم

جوری ک من دوس دارم نیس روحیات و اخلاقاش آدم خوبیه ولی مثلا خیلی خیلی ساکت و کم حرفه وقتی حرف میزنه ت ...

من واقعا تو حرفات مشکل حادی نمیبینم اگر دوسش نداری کلا بحثش جداس ولی در کل یچیزی بدون تو توی هرررر زندگی بری درگیر چالشی هسی فک نکن جدا میشی یکی میاد میگیرتت شرایط ایده آل میشه نه از اینجا درمیای میری زن یکی دیگ میشی عاشقشم بشی یهو میبینی اونقد ک تو دوسش دازی اون تورو دوس نداره یا مثلا طرف تلخ زبونه یا بچه ننس یا عصبی و تنده یا شکاکه و حساسه و هزاران مشکلی ک همه درگیرن سعی کن همین شوهرتو بسازی اینکع فککنی ادما اصلا عوض نمیشن هم نیس خودت داری میگی تو ادم هشت سال پیش نیسی پس تفکرت عوض شده اونم در جهت مثبت ببر