2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند بار زدم تجربمو بگم

با اینکه بچگیام هم مرتب استفاده میکردم ولی الان هربار که میزدم یه سوزش و خارش توی پوست سرم احساس میکردم که گفتم خب اوکیه طبیعیه.

ولی بار اخر پوست پیشونی و گردنم چنان قرمز شد و خارش گرفت و پوست سرم هم میخارید که تا ۱ هفته بدبخت بودم.

دوباره حنای خالی با اب قاطی کردم رو ساعدم زدم بازم قرمز شد و خارش گرفت.

احساس میکنم حنای خالص نیس. 

کسی میدونه برگ حنا اسیاب نشده از کجا گیر میاد؟ توروخدا بگید اگه میدونید

من موهام خیلی تنک بود ولی الان ماشالا خرمن شده تنها کاری که کردم البته مدت زیادی انجام دادم نتیجه گرفتم اول اینکه حداقل یک روز درمیون روغن زیتون به کف سرم مالیدم شبها بعد با روسری میبستم محکم صبح میرفتم میشستم با شامپوی کلیر اصلی واقعا معجزه کرد

کف سر من خالی شده بنظرتون تاثییر داشته باشع ؟قرصش اذیتتون نکرد؟

فوق العادس عزیزم.هم ریزش رو قطع میکنه هم تارهای مورو ضخیم ترمیکنه رشد رو هم سرعت میبخشه. نه اذیت نکرد عزیزم

فوق العادس عزیزم.هم ریزش رو قطع میکنه هم تارهای مورو ضخیم ترمیکنه رشد رو هم سرعت میبخشه. نه اذیت نکر ...

قبلا گرفتم گمش کردم تو جابجایی انشاللع واسه منم نتیجه بده کف سرم تابلو خالیشدع

شما فقط ی بسته اش خوردی

نه ۳ ماه باید مصرف شه تا کامل نتیجه رو ببینی،بعد اونم باید کم کم قطعش کنی یا اگه خواستی دوباره مصرف کنی ی ماه وقفه بندازی. اما من ی بستش رو که تموم کردم اثرش رو قشنگ حس میکردم