2777
2789
عنوان

پنهان کاری مالی

310 بازدید | 25 پست

سلام خانوما

اگ تاپیکامو بخونین متوجه دعوای من و شوهرم سر پول میشین. از اول ازدواج ی ذره از پولشو میزد اون یکی کارت و بهم میگف پول همینه ینی حقوق همینه(کارمند دادگستری).منم باورم میشد.دیگ الان میبینم حقوقا افزایش پیدا کردن حداقل ۲۰ تومنی میشه حقوقش ولی بهم نمیگ نشستم از اول ماه آبان حساب کردم دیدم واس خونه و قسط ۱۰ تومن کلا خرج شده.میگم ۵۰۰ بده قابلمه بخرم میگ ندارم وقتیم میگم ۲۰ تومن حقوق ۱۰ تومن خرج شده میگ پررو نشو نه بابا بگو ۳۰ تومن ۲۰ تومن چ خبره اصلا بهم نمیگ حقوقش چقدر تا باهم برنامه بریزیم.من و شدیدا ولخرج میدونه و بهم هیچ پولی تحت عنوان ماهیانه نمیده ولی اگ بگم با دوستم میرم بیرون کارتشو میده در این حد.یا مثلا بارونیو پالتو اینا میبینین دیگ قیمتش چقد شده ۲ تومن ۳ تومن.اصلا جرئت نمیکنم بگم پول بده بخرم.فقط با حقوقش خورد و خوراکو خوب میده و اگ چیزی جز اینا بخام میگ تولدت یا مناسبت دیگ میخرم.منم خودم خانه دارم سودم ماهی ۳ تومن میاد اینو میدونه میگ مدیریت کن پولتو با اون بخر.و مامانم هر ماه ۲ تومنم بهم میده جمعا میشه ۵ تومن ولی این ۲ تومن بهش نگفتم.خلاصه خرج خورد و خوراک میده و اصلا بهم نمیگ چقد داره کجا میذاره پولاشو فقط پنهون کاری😔خستم کرده دیگ.حتی ب گوشیش رمزم گذاشته تا نرم ببینم چقد پول مونده.اصلا حساس شده.قشنگ میدونم ۷ و۸ تومن داره ولی خرج نمیکنه مگر حیاتی باشه ذخیرش میکنه .عین خوانوادش اونام خسیسن. چ کنم من

چقد شوهر منه ...من هنوز نمیدونم دقیقا چقد حقوق میگیره ...میدونم چکار میکنه ولی نمیتونم ثابت کنم ..همش دروغ میگع 😔

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونین اخلاق مالی ش چطوره؟؟؟؟مثلا تو دلش میگ ب جز خرید خورد و خوراک واس خونه خانم من حق داره ماهی ۵۰۰ واس خودش خرج کنه از کارت حقوقی.امتحانش کردم اگ بیشتر از حقم ینی بیشتر از ۵۰۰ تومن واس خودم خرج کنم میگ ندارم یا ماه دیگ.مثلا مهر ماه با دوستم ناهار قرار داشتیم گفتم پول میریزی کارتم گف کارت بردار دیگ نگف چقد خرج کن ولی خب ۲۵۰ رفت واس پیتزا و تو راه برگشت هم یکم لوازم آرایشی مورد نیازمو خریدم شد اونم ۲۵۰ و جمعا ۵۰۰.اومدم خونه دیگ نگف چرا خرج کردی گف مبارکه. ولی امتحانش کردم مثلا یه هفته بعد واس خونه یا خودم لباسی چیزی خاستم گف ندارم ماه بعد.کلا میفهمم این ۷ و۸ تومن از حقوقش هر ماه ذخیره میکنه و اصلا بهش دست نمیزنه.

هرچی لازم داری بگو خودش برات بخره نگو پول بده فلان چیز رو بخرم . لباساتم یکم پاره پوره ای زده داری چ ...

ببین عزیزم پالتو و بارونی هرسال میخریدم دارم البته ن با پول ایشون چون تک فرزندم مامانم گاهی منو با خودش خرید میبره و میگ هرچی میخای بردار.این اقا فقط مناسبتا برام لباس خریده😒خلاصه اگ بگم لباس بخر یا میگ داری یا هم میگ ندارم پول فعلا

سراین چیزا بحث نکن باهاش عزیزم خیلی مردها ازاینکه زنشون بدونن چقدر حقوق دارن خوششون نمیاد

سبک زندگی خانوادت باایشون متفاوته واسه همین اذیت میشی یه جاهایی کوتاه بیا ولی انقدرهم نه که از حق وحقوقت بزنی

ایشونم اگه ذخیره میکنه صددرصد سودش واسه زندگیتونه شاید مثلا میگه کم کم خونمونو بزرگ کنیم یاماشینمونو بهتر کنیم و...

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
سراین چیزا بحث نکن باهاش عزیزم خیلی مردها ازاینکه زنشون بدونن چقدر حقوق دارن خوششون نمیادسبک زندگی خ ...

چرا باید یه خانم با سختی زندگی کنه که طرف مثلا خونه بخره اونم به نام خودش؟؟؟؟

تازه این خوشبینانه هست 

اگه جای دیگه پولو خرج کنه چی؟؟؟🤔🥴

سراین چیزا بحث نکن باهاش عزیزم خیلی مردها ازاینکه زنشون بدونن چقدر حقوق دارن خوششون نمیادسبک زندگی خ ...

اخه خیلی اذیت میشم مگه من زنش نیستم؟درسته گرونیه ولی اصلا منو لایق ۲ تومن ۳ تومن نمیدونه. لایق اینک دوتایی برنامه بریزیم واس پولا.گاهی احساس شرمندگی گاهی تنفر بهم دس میده.هی میگم دختر با ۵ تومنت قرعه اینا ثبت نام کن با اون سر کن از این توقع نداشته باش

چرا باید یه خانم با سختی زندگی کنه که طرف مثلا خونه بخره اونم به نام خودش؟؟؟؟تازه این خوشبینانه هست ...

زندگی بالاپایین زیاد داره شاید این آقا کلی خصوصیات خوب وعااالی داشته باشه که بشه این خصوصیت منفیشو یکم ندید گرفت یا باهاش راه اومد وزندگی وسخت نگرفت انشالله اونم کم کم تغییر میکنه🥰😘

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
تو هم برای مناسبتها بگو طلا بخر برام هر وقت خواستی طلا رو بفروش چیزی لازم داری بخر با پولش

وای خسیسه آخرین طلایی ک برام خرید تو ۸ سال زندگی کادوی زایمانم بود یدونه انگشتر.بخدا دختر خاله هام دوستام کادو های تولدشون یا طلاس یا آیفون البته وضعشونم عین ما زندگی کارمندی.ولی خب شوهر من از اول منو عادت داده ب اینک مثلا این ماه میگم اون بارونی ۳ تومنیو میخام نمیخره عوضش نگه میداره تو ذهنش تا واس تولدم بخره مثلا تو ذهنش میگ سود کردم فک کن دو بار بخرم ۱ بار خریدم هم تولدش هم نیازش بارونی بود شوهر من این مدلیه🫥😒 الان چند روزه میگم کاپشن دیدم خیلی خوشگل میدونم ماه دیگ واس تولدم می‌خره و دیگ نباید ازش توقع ایفون ک طلا داشته باشم چون بد عادت میشم😊