2777
2789
عنوان

پنهان کاری مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 25 پست
وای خسیسه آخرین طلایی ک برام خرید تو ۸ سال زندگی کادوی زایمانم بود یدونه انگشتر.بخدا دختر خاله هام د ...

خب تو هم بد عادتش کردی 

همسر من یا برادر من همچین کاری کنه من یا زن داداشم میگیم اون نیازمون بوده نه هدیه تولدمون 

اگه از اول محکم وایمیستادی الان اینقدر پررو نمیشد عزیزم 

حالا به قول اون کاربر خصلت های دیگش خوبه و فقط همین مشکل رو داره؟

وای خسیسه آخرین طلایی ک برام خرید تو ۸ سال زندگی کادوی زایمانم بود یدونه انگشتر.بخدا دختر خاله هام د ...

من باشم حتی همین الان میگم فلانی من الان فلان کاپشنو میخوام 

نزاری ماه دیگه برا تولدم بگیری و بگی هدیه تولد چون اصلا قبول نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب تو هم بد عادتش کردی همسر من یا برادر من همچین کاری کنه من یا زن داداشم میگیم اون نیازمون بوده نه ...

اخه میدونی چون خانوادگی خسیسن همشون اینطورن نمیتونم دیگ بعد ۸ سال ازش یهو طلا بخام.الان اون روز خواهرش داشت تعریف می‌کرد میگف من حقوقمو اول یه مبلغی جدا میکنم واس ذخیره و دیگ بهش دست نمیزنم و حتی اگ از گشنگی هم بمیرم بهش دس نمیزنم دیدم عین شوهرم ولی شوهرم ازم پنهون میکنه و میگ نه پنهون نمیکنم گرونیه پولی نمیمونه ولی چون ب گوشیشم رمز گذاشته دیگ میدونم چ خبره.میدونی ماه پیش سر ی موضوعی دعوامون شد کتک کاری کردیم هردو و من بفکر طلاق افتادم و ب مادرم زنگ زدم بیاد خونمون و با اومدن مادرم اینا ب جون هم افتادن و به هم همه چی گفتنو پرده رفت بینشون😔الان یه ماه با هم قهرن این نمیره خونه مامانم خیلی در عذابم😔زندگیم تو یه تنش یکی دو ماهیه.واس همون رمز اینا داده و کلا پنهون میکنه پولشو و قبلا یه تومن ماهیانه میداد بهم دیگ اونم نمیده.

تو چیکار میکنی

سوختن و ساختن 

اخلاق خوب زیاد داره ، دیگه مجبورم بدیاشو به خوبیاش ببخشم 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
اخه میدونی چون خانوادگی خسیسن همشون اینطورن نمیتونم دیگ بعد ۸ سال ازش یهو طلا بخام.الان اون روز خواه ...

خانواده خود منم همینطورن عزیزم 

اول ماه مبلغی برای پس انداز کنار میزارن ولی همسرم اینطوری نیست 

اتفاقا امروز داشتم بهش میگفتم تو هم اینکارو بکن و ...

حالا شما مثلا برای اولین بار طلا نخواه ازش ولی بهش بگو کاپشن برای خرید روزانمه نه هدیه تولد و برای تولدم باید چیز دیگه بخری 

ضمنا هر وقت خواستی واقعا جدا بشی برو پیش خانوادت 

اشتباه کردی به مادرت گفتی بیاد خونت و خب با همسرت بحثش شده 

الان با همسرت صحبت کن و بگو تو همه خانواده ها این بحث ها پیش بیاد و سعی کن اشتیشون بدی

خانواده خود منم همینطورن عزیزم اول ماه مبلغی برای پس انداز کنار میزارن ولی همسرم اینطوری نیست اتفاقا ...

والا میگ حرفشو نزن.هردو طرف دلشون شکسته از هم و من موندم بینشون.

خب بگه شما اصرار کن بهش عزیزم بگو مادرم دوستت داره و ...ولی خب آدم گاها عصبی میشه آدم با بچه خودش حت ...

والا مامانم میگ اصلا بهش اصرار نکن هم منو میشکنی پیشش فکر میکنه خبریه یا ماهم دوس داریم بیاد خونمون نگو بهش.اینم میگ حرفشو نزن و من موندم.ای کاش نمیگفتم.الان یلدا میاد نمیدونم برم خونه مادرشوهرم یا نه موندم چون میدونم این نمیاد

والا مامانم میگ اصلا بهش اصرار نکن هم منو میشکنی پیشش فکر میکنه خبریه یا ماهم دوس داریم بیاد خونمون ...

خب این وسط شما داری صدمه میبینی 

طوری نگو که طرف فکر کنه مادرت ازت خواسته بگی بیاد خونتون 

باید طوری بگی که همسرت به خاطر شما بیاد خونه مادرت به عنوان اینکه طرف بزرگتره 

خب این وسط شما داری صدمه میبینی طوری نگو که طرف فکر کنه مادرت ازت خواسته بگی بیاد خونتون باید طوری ب ...

اخه میدونی این اولین دعوامون نیس شوهرم روش باز شده هم ب من هم ب مادر پدرم آنقدر رفتم خونه مادرم با قهر ک نیومده دنبالم یا همیشه مامانم میاد واس آشتی عادت کرده😔

اخه میدونی این اولین دعوامون نیس شوهرم روش باز شده هم ب من هم ب مادر پدرم آنقدر رفتم خونه مادرم با ق ...

خب خیلی اشتباه کردید اینجوری عادتش دادید عزیزم 

هیچوقت نباید قهر بری مگه اینکه بخوای حتماااا جدا بشی و وقتی رفتی قهر اصلاااا نباید خودت برگردی یا خانوادت واسطه بشن برای آشتی چون طرف پررو میشه دیگه 

حالا که اینقدر اشتباه داشتی این سری محکم جلوش بایست 

الان محکم ازش بخواه برات پول بریزه به کارتت چون وظیفشه 

بگو اگه نریزی میرم برای نفقه و ... شکایت میکنم و صد البته اگه گفتی میرم شکایت میکنم حتماااا برو چون اینجوری می‌فهمه الکی تهدیدش نمیکنی 

همسرت الان روی حرف تو هیچ حسابی نمیکنه متاسفانه چون خودت اینطور عادتش دادی و باید کاری کنی که بفهمه طبل تو خالی نیستی 

یا حرفی رو نزن یا اگه زدی حتما انجامش بده تا روی حرفت حساب کنه