2777
2789
عنوان

خانوادگي

538 بازدید | 41 پست

سلام دوستان حالم خيلي بده من خودم از لول تو اينستا بودم اما شوهرم و خودم يك هفته پيش براش اينستا نصب كردم ،زده با من ازدواج كرده عكس پروفايلش هم دو تايي هستيم ،،اما دو شب خواب ميديدم كه تو خواب بهم خيانت كرد،به دلم افتاد ،،رفتم ديدم دوست دختر ٥ سال پيشش رو سرچ كرده ،چون اسمش اومده بود بالا،،،،من دارم دق ميكنم ،من فقط دو ماه عروسي كردم ،،يعني بهش فكر ميكرده كه سريع رفته سرچش كرده ؟؟؟

تو دايركت پيام نداده بود 

دارم به این نتیجه میرسم که مردا در هر صورت غیرقابل اعتمادن.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

شاید از روی کنجکاوی بوده

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم😢

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

بهش فکر میکنه ک سرچش کرده دیگه . 😞😞😞

ولی اصلاا اصلااا به روش نیار و اونو بدون اینکه بفهمه از اینستاش بلوک کن و از سرچشم حذف کن ک دیگه نتونه ببینه 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

نه از فضولي خواسته سرچ كنه عاشقش ك نيس.... ادم دوس  داره بدنه كلا ازمايي ك خيلي وقت پيش باهاشون بوده چطورن كجان..... اصلااااااااااا به روش نيار.... كه بهت اعتماد داشته باشه ك چكش نميكني اينجوري راحتتر زيره ذره بينه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

رفته فضولی من خودم دوست پسر که نداشتم اما اینستا که نصب کردم هرکی که میشناختم رو سرچ کردم ببینم پیج داره یا نه چی تو پیجش گذاشته 😁

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

اره بهش چیزی نگو ولی مثله عقاب مواظبش باش

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ