2777
2789
عنوان

خانوادگي

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 41 پست
از رو کنجکاویه  من احمقم این کارو یکبار کردم. و شوهرم فهمید. ولی به روم نیاورد

افرين بهش👌

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

وای چیه اخه این اینستا وتلگرام باباول کنین خودت خودتوبد بخت میکنی حالا خودت رفتی بس نبود شوهرتو که همه مردا بی جنبه ان و هم به اون جا میبری 

لطفا لایک نفرمایید   باتشکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رو کنجکاویه  من احمقم این کارو یکبار کردم. و شوهرم فهمید. ولی به روم نیاورد

استارتر از شوهر اين خانوم كمتر ك نيستي اينقد با كلاس برخورد كرده

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

مرسي ك استارتر رفت

شاید ماها هم یه وقتایی در مورد آدمایی که میشناسیم یا قبلا میشناختیم کنجکاو بشیم! 

زود قضاوت نکنیم خودت داری میگی پیامی رد و بدل نشده پس از رو کنجکاوی بوده لابد! 

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
من نه خودم میرم اینستا  نه شوهرمو میزارم والا همین تل خوبه

عاره کلی ازوقت آدمم میگیره واسه مرداهم اصلاخوب نیست مومن تررررررین مردهاروهم ازراه بدرمیکنه اونم بااین زنای چش دریده

مبشه واسم یه صلوات بفرستین بیماریم خوب شه  
مسخره کردی؟  😢

نه عزيزم چرا مسخره وقتي يه اقا اينقد فهميده اس ك ميدونه چه جوري برخورد كرده وميدونه حس فضولي رو با عشق اشتباه نميگيره بايد تحسين كرد واااااقعا و الگو قرار داد.... دقيقا همين اتفاق برا استارتر افتاده خب نبايد بزرگش كنه..... من خودمم سرچ كردم از بقال سركوچه تا شوهر دختر خاله هاي خوشو از فضولي ديگه..... من جسارت نميكنم بخام مسخره كنم دوستم❤️🙏

عزیزم تو رو خدا بد به دلت راه نده تازه عروسی. منم یه دفعه پسر دایی مامانم که خواستگارم بود رو سرچ کردم فقط از روی فضولی میخواستم ببینم زنش چه شکلیه  ولی عاشق شوهرمم و اصلا و ابدا منظور بدی نداشتم. یه وقتایی آدم ویرش میگیره یه کارای عجیبی انجام میده دیگه. با دید منفی نرو جلو

نه عزيزم چرا مسخره وقتي يه اقا اينقد فهميده اس ك ميدونه چه جوري برخورد كرده وميدونه حس فضولي رو با ع ...

اخه ميدوني این قضیه رو به مامانم گفتم

گفت خیلی بی غیرت من بودم خوابونده بودم تو گوشت😢😥

یه یاسی جون 23ساله پر انرژی،  مامی سوگند جان و محمد حسین😘😍عاشقتونم

مرسي عزيزان حرف هاتون خيلي قوت قلبم شد چون حس خودم ميگه از رو كنجكاوي رفته 

اما يه اشتباه كردم  همه گفتين به روش نيار 

من الان سه روز زندگي و به خودش و خودم جهنم كردم ،اگه به روش نياورده بودم غرورم حفظ بود اما الان همش دارم ديونه بازي در ميارم فكر ميكنم اگه نكنم فكر ميكنه بخششم خيلي راحته ،،،هيچي نميگه كه اروم بشم ،فقط ميگه مگه فالوش كردم ،،و دعوام ميكنه،،اما ديروز هم برام گل خريد اما باهاش اشتي نكردم ،،بر عكس اين ماه هم اقدام كرده بودم براي بارداري فقط جيغ و داد و حرص ميكشم،،اره نبايد براش نصب ميكردم ،،همش دلم ميسوزه ميگم نكنه هنوز بهش فكر ميكنه كه رفته سرچش كرده 😥😥😥

وای چیه اخه این اینستا وتلگرام باباول کنین خودت خودتوبد بخت میکنی حالا خودت رفتی بس نبود شوهرتو که ه ...

واقعا احسنت 

مردا تو حالت عادی جنبه ندارن وای به حال اینکه قدم به اینستا بذارن محیط رنگارنگ اسمش و گذاشتم 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

من فقط میام نینی سایت و یه سری اطلاعات واسه کنکور و استخدامی سرچ میکنم از اینستا و تل و این چیزا خوشم نمیاد از جوشون خوشم نمیاد یه بار نصب کردم خوشم نيومد حذف کردم همین نینی سایت هم دوست ندارم بیام چون خیلی از تاپیک ها درمورد خیانت و انرژی منفیه دلم میگیره از این فضاهای مجازی دلم واسه بچگیم تنگ شده این چیزا نبود 

خدایا فقط تو رو دارم