2777
2789

کلا عادتشه بد دهنه (مامانم کلا کاری باهاش نداره هیچ کاری تازه من همیشه به مامانم یمگم تو چجور خواهرشوهری هستی که این همه بددهنی میکنه چیزی بهش نمیگی)

زنک زد گفت مامانت کجاست گوشیو بده بهش خدا لعنتش کنه ،گفتم چکارش داری ، گفت گوشیو بده بهش ایشالا بمیره

زدم به سیم اخر گفتم درست حرف خدا خودتو لعنت کنه بیشعدر شفات نده بخندیم ، گوشیم به روش قط کردم

متولد ۸۰ هست ببشعور و بد دهن و نفهمه 

اه اه بدم میاد ازش

شما جای من بودین اروم مینشستین جیزی بهش نمیگفتین؟راستشو بگین

داییم زنک زده به من میکه چرا به زنم اینطوری گفتی پرو اون حاملس ببینم کار به جونت دارم، گفتم حاملس که باشه اختیار زبونشو از همون اول نداشت چشم بازارو کور کردی با این زن گرفتنت ، برو به حال زن  بد تربیت گریه کن

😒😒

مامانم چیزی نگفت فقط ناراحت شد که با داییم دعوام شده

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بهش گفته  بودین؟؟

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

زندایی من همینجا کلی بد مامانمو گفته بود

و من به این نتیجه رسیدم گاهیم کرم از خود درخته همیشه هم خواهرشوهر بد نیطت گاهی عروسام میبینن طرفشون‌کاری بهشون نداره فکر میکنن ازش ترسیدن

خوب جواب دادی عزیزم حق نداشت اونجوری صحبت کنه

.

وا مشکلش با مامانت چیه؟مامانت چند سالشه؟

نمیدونم روانیه مادربزرگمم فحش میده

چون مامانم بی زبونه چیزی بهش نمیگه 

واویلا اگه درمورد مادربزرگم باب قیه خاله هام حرف بزنه تیکه تیکش میکنن مامان من اروم و بی ازارع واقعا

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

هیجی میگم کلا عادتشه زنگ میزنه مامانمو و خاله و مادربزرگمو فحش میده

خب چزا

مگ الکی میشه؟😐😐

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست