2789
عنوان

کمکککککم کنیددد

214 بازدید | 25 پست

سلامم من از طریق گوگل وارد اینستا میشم افزار هویت انجام دادم و فقط با ایمیل اینستا زدم با شماره نزدم 

و با ی نفر از طریق استوری باهم حرف میزنیم یعنی پیام نمیدیم با استوری جواب میدیم کشی هم پیجمون نداره 

خواهشتون می‌کنم ی اتفاقی برام افتاده کسی متوجه این ارتباطمون میشه ؟ پلیسی یا کسی؟؟ 

میخوام ایمیل دوستم و هم بجای ایمیل خودم وارد کنم ک دیگه با ایمیل خودم نباشه اتفاقی نمیوقته؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا فتا متوجه شه چکار تو داره مگه جنس قاچاق کردی

نه ولی بابام از رابطه ام با ی نفر خبردار شده به پلیس گفته بود اوناهم از تلگراف پرینتی چت هامون گرفتن 

حالا اون خط دراوردم هیچی با این خط جدیدم ندارم جز ی اینستا اونم با ایمیل 

خب اگه ایمیل اون باشه بهم پیام نمیدیم فقط از استوری حرف میزنیم باهم اتفاقی میوفته؟

به خدا من وارد نیستم این نی نی سایتم به بدبختی یاد گرفتم

یه تاپیک بزن عنوانش بنویس کی از اینترنت و ایمیل سر دررمیاره بیاد

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...

یعنی پلیس فتا کسی بنظرتون متوجه نمیشع؟؟؟

پلیس فتا حتا ب محتواهای حذف شده دسارسی داره

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

حالا فهمیدم اشکالی نداره ولی دیگه سراغش نرو

سراغ اون نرم ؟؟؟

یعنی بنظرتون اگه با ایمیل ی نفر دیگه برم داخل اینستا بدون شماره فقط با ایمیل دوستم 

اونم از استوری حرف بزنیم باهم متوجه میشن؟