2777
2789
عنوان

کمکککککم کنیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 25 پست
اگه با ایمیل ی شخص دیگه ای بیام اینستا متوجه میشن منم ک آمدم ؟

ن فک نکنم ولی اگ مشکلی پیش بیاد برا اون شخص دردسر درست میشه

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

سراغ اون نرم ؟؟؟یعنی بنظرتون اگه با ایمیل ی نفر دیگه برم داخل اینستا بدون شماره فقط با ایمیل دوستم ا ...

والا با خانواده  ای که تو داری صبح پای دوستتم گیره  اینا شک میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا با خانواده ای که تو داری صبح پای دوستتم گیره اینا شک میکنن

باهم خیلی کم حرف بزنیم ی صبح ی شب :) فقط ارتباطمون باهم برقرار باشه حدا نشیم :)

من بیچاره تو کنترلم بقیه ک این همه چت کنن و حرف بزنن باهم ک تحت کنترل نیستن 

اخه بقیه ک آزادن عین من بدبخت نیستن تو کنترل باشن اگه هم باهم حرفی بزنن مشکلی پیش نمیاد منم ک آنقدر ...

اگ برا اون دردسر نشه ک پلیس نمیفهمه. براتوم سعی کن خانوادت نفهمن با ایمیل کی رفتی اصلا اسم اون دوستتو کمتر بیار ک اصلا ب اون شک نکنن.

درکتمیکنم میدونم چ حالی داری الان بمیرم برات اجی

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

اگ برا اون دردسر نشه ک پلیس نمیفهمه. براتوم سعی کن خانوادت نفهمن با ایمیل کی رفتی اصلا اسم اون دوستت ...

مرسی واقعا کمکم کردید :) 

اصلا اون دوستم نمیشناسن تا حالا اسمش هم نشنیدن 

پس اگه از طریق ایمیل لون با گوگل بیلم اینستا از استوری بتونیم باهام حرف بزنیم اتفاقی نمیوفته ؟

مرسی واقعا کمکم کردید :) اصلا اون دوستم نمیشناسن تا حالا اسمش هم نشنیدن پس اگه از طریق ایمیل لون با ...

من از اینستا اصلا سر در نمیارم . ولی فقط میدونم ک پلیس فتا ب همه چی دسترسی داره اگ اتفاقی از طرف تو برا دوستت بیفته براش دردسر میشه ولی در اخر پلیس باز میتونه بفهمه ک مقصر تو بودی یا ن.

ولی مراقب باش . حالا ک میگی دوستتو نمیشناسن بهتر شد. من تو این موردا تجربم زیاده 😂😅 اگ خاستی درخاست بده بیشتر توضیح بدم