2777
2789

قراره فردا بره جایی که مناسب پسر ۱۶ ساله نیست و خطرناکه ، هر چی باهاش صحبت کردم قبول نمیکنه 

نمیتونم به پدرم بگم و....

با یکی از دوستام که پدرش پلیس عه صحبت کردم و گفت زنگ بزنی پلیس بیاد اینطور نیست ، گفت مامور کم داریم و شاید طول بکشه و ...

دوستش بنظرم گل می کشه و سیگارم همین طور

الان می‌خوام این پیام و به داداشم بدم :

سلام اگه فردا بلند بشی بری شماره خانواده دوستت و از معاون مدرسه گرفتم ، به محض رفتن زنگ میزنم خانواده اش و همه رو می کشونم کلانتری و ابرو برای هیچ کدوم تون نمی‌زارم ، بستگی به خودت داری که چه تصمیم میگیری راهی غیر از این برام نذاشتی 

بنظرتون چطوره ؟ 

نه لجبازی با پسر نوجوون فایده نداره. دوراز جون با زبون چرب خرش کن. باهاش رفیق شو

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه لجبازی با پسر نوجوون فایده نداره. دوراز جون با زبون چرب خرش کن. باهاش رفیق شو

دیگه با زبون نرم رام نشده.راهی نذاشته برای استارتر به نظرم.یه وقتایی هم پای این مسائل خطرناک در میون و نرمی جواب نداد باید محکم و قاطع برخورد کرد.

ولی پسرا بلدن دیگه،امروز نشد فردا از راه دیگه ای که کسی متوجه نشه.

دیگه با زبون نرم رام نشده.راهی نذاشته برای استارتر به نظرم.یه وقتایی هم پای این مسائل خطرناک در میون ...

واقعا راهی نزاشته 

نمی‌دونم چیکار کنم عین خر تو گل گیر کردم 

خیلی بهش گفتم دو روزه منو خواهرم کلی چرب زبونی کردیم جواب نمیده

نمیدونم خودت میدونی. ولی از من گفتن ... باهاش لجبازی کنی فقط پنهانکاری میکنه. 

بهش بگو رفتی اونجا دیگه اسم منو نیار... ی همچین تهدیدی ببین جوابه؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
مگه چیکار می‌کنه که جلوشو بگیری؟نفرست فعلا دست نگه دار

مادرم بخواد جلوش وابسته زورش نمی‌رسه 

تشر میزنه ، دست بلند می‌کنه 

تو دعوا بابام و زده

دیگه من جای خود دارم 

تازه شهر دیگه هستمد