2777
2789
عنوان

میخواستم قرآن بدم دوستم

123 بازدید | 13 پست

من مامانم از حج یه جلد قرآن و یه سجاده آورده بعد قصد داشتم به یه نفر ک خب نشد و فک نکنم بشه دوستم که تازه عروس هست ولی خیلی باهاش صمیمی نیستم به دلم افتاده بدمش به اون به نظرتون چکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیش رو نگه داره یکیشو بدهمن تقریبا هر چی دارم بخشیدم چیز عجیبی نیست کهماهمه قراره دست خالی از این د ...

وآسه من یه جلد قرآن بزرگ آوردن اینو به عنوان سوغاتی آوردن 

فک نکنم درسته شه ولی بهش تسبیح دادم اونم وقتی عین دوتا غریبه بودیم

حالا برای چی بهم خورد؟برای چی اصرار داری درست شه؟ارزش داره اصلا درست شه؟خوب پس خودت لایق این هدیه هایی دیگه نگهشون دار ازشون استفاده کن

حالا برای چی بهم خورد؟برای چی اصرار داری درست شه؟ارزش داره اصلا درست شه؟خوب پس خودت لایق این هدیه ها ...

اصرار ندارم درست شه بهم خردنش سر چیز الکی بوده ولی خب مهم اینه آدم بخواد درست شه بازم صلاح دست خداست من اتفاقیی دیدمش تشبیح به بقیه دوستام دادم گفتم به اونم بدم دیگه