2777
2789
عنوان

اونایی کارتشون خالیه بیان همدردی🤦‍♀️😁😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 55 پست

پریروز شوهرم ۱میلیون زد ب کارتم دیشب مهمون داشتیم رفت خرت و پرت و هله هوله خرید ۵۰۰تومنش و داد 🥴😂۵۰۰تومن مونده باید ۲۰۰برم آرایشگاه ۱۰۰شارژ بزنم ۱۰۰هم بایذ به ی بنده خدایی بدم کلااااا حساب کنی الان من ۱۰۰تومن برام میمونه😶😂

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای من این ماه خوردم به پیسی ☹️😂

خوشبختم تا اخر ما پیسی هستیم من خودم شاغل بودم تا ۶ماه پیش🥲💔هیچوقت موجودیم به زیر ۴ ملیون نرسید الان در فقر به سر میبرم

💍♥️

منم همینطوریم متاسفانه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

پریروز شوهرم ۱میلیون زد ب کارتم دیشب مهمون داشتیم رفت خرت و پرت و هله هوله خرید ۵۰۰تومنش و داد 🥴😂۵ ...

اصلا پولا ارزش نداره همین ۲ساعت پیش میگفتم باید همیشه یه ۴۰۰ ۵۰۰ ته کارتم بزارم هیچوقت زیر ۵۰۰نشه یهو اومدی مهمون اومد تنها بودم فورا یادم رفت😐

حالا من قراره اخر هفته مسافرت برم

فیشیال باید برم البته اولین بارمه

پول باشگاه

سونوگرافیم دارم

مانده:صفرررر😐😂

💍♥️

خوشبختم تا اخر ما پیسی هستیم من خودم شاغل بودم تا ۶ماه پیش🥲💔هیچوقت موجودیم به زیر ۴ ملیون نرسید ال ...

من زیر خط فقرم این ماه 😂 

واقعا تا آخر مله باید فتوسنتز کنم یا از بابام بگیرم😂😂

آخه من خیلی احمقم هر چی پول دارم هر سری میخوام طلا بخرم ولی میدم نقره خاک تو سرم ایشالله

چندسالته منم تو ۱۸ ۱۹ سالگی نقره زیاد خریدم از یجایی دیگه نخریدم از وقتیم متاهل شدم همشو خواهرم برداشت خیلیم نقره داشتم همشم ست بود🤦‍♀️💔

💍♥️