2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیاف زدی 

بچه‌گانه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

پاشویه .

پیاز نصف کن بزار تو حواراب نمناک بزار تو پاشون 

شیاف بزار

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بروفن دادم

نه شیاف مقعدی به همسرت بگو بره داروخانه بگیره سریع تب رو پایین میاره

سن بچه ها رو حتما بگه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

۷سال و ۵ سال

شربت ایبوپروفن، اگه تبشون بالاست. هم کمک میکنه بخوابند و هم بدن درد و تب را سریع پایین میاره. با توجه به سنشون از داروخانه مقدار مصرفش را بپرس. فکر کنم یه ق چای خوری یا مرباخوری باسه

۷سال و ۵ سال

قرص استامینوفن ساده نصفشو بده به کوچیکه.بزذگه اگه 20کیلو هست ی دونه استامینوفن ساده بده.شیاف هم میتونی استفاده کنی.آب پاشویه هم ولرم باشه نمک توش باشه و کمی سرکه.آب سیب هم خیلی خوبه برای تب .لباساشون رو کم کن.و حتما دکتر ببر که داروی مناسب بگیرن.ی آمپول هم هست تب رو پایین میاره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪