2777
2789
۷سال و ۵ سال

وای خدا کمکتون کنه من از سه شنبه در گیرم دکتر بردیم نیومد پایین بدیم نصف شب بیمارستان اطفال دکتر شیف شیاف دیکلوفناک پنجاه داد گفت دوازده ساعت یکبار بزن کنارشم ایبو پروفن داد گفت هر شش ساعت پنج سی سی بده آنتی بیوتیک قویتر از دکتر قبلی داد ولی دختر بد داروعه پیرم کرد دارو نخورد بیشتر شیاف گذاشتم 

پاشویع کن دستمال مرطوب رو شکمش و کشاله ران بزار دخترم دو سال نیمشه

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

دارم توخونه اسامینوفن ۳۲۵ هست فکر کنم میشه الان بزنم ساعت ۹ بروفن دادم

نه شیاف استامینوفن کودکان ۱۲۵ روش  نوشته

بایدم تویخچال باشه

اگر از قبلا هست و بیرون بوده استفاده نکن

اینکه ۹ دارو دادی الان بشه شیاف بزنی را نمیدونم زنگ بزن داروخانه یا اورژانس بپرس

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف دیکلوفناک بزنپاشوبا کن صورت ،زیربغل ،شکم،کف پا،کشاله رانمیاد پایین جان

دیکلو خوب نیست تنگی نفس میاره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگر شش یا هشت ساعت یکبار استامینوفن جواب نمیده چهارساعت یکبار مصرف کن به هر حال تبشونو کنترل کن و حتما دکتر متخصص اطفال ببرشون

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

نصف کن قرص استامینوفن ۳۲۵ رو. کامل ندی بهشون دوزش خطرناک میشه. دکترها میگن نصف قرص ۳۲۵ .با دستمال نخی نمدار هم شکم و گردن  رو مدام مرطوب کن در کنارش ببر پاشویه اگه پاهاشون سرد شده شکم و اینا داغه با دستمال زود پایین بیار