2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بس دکتر رفتم قبلش دیگه از دکتر رفتن بدم میاد 🥺

چون الان پریود نمیشی این علائم با شدت بیشتری تو شما خودشو نشون میده ،اگه مشکلی باهاش ندارید ک هیچ

اما اگه باعث اذیت شمامیشه درمانش کنین ک تبدیل ب افسردگی نشه

از بس دکتر رفتم قبلش دیگه از دکتر رفتن بدم میاد 🥺

سلام عزیزم میشه از تجربه عملت بی دعات میکنم منم هفته اینده رحمم رو درمیارم خیلی استرس دارم

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
سلام عزیزم میشه از تجربه عملت بی دعات میکنم منم هفته اینده رحمم رو درمیارم خیلی استرس دارم

سلام عزیزم،عملت ب روش لاپاراسکوپی هس؟

اگه لاپاراسکوپی باشه عالیه من سه روزه سرپا شدم ،دردشم خیلی کمتره،اصن نگران نباش و استرس نداشته باش 

سلام عزیزم،عملت ب روش لاپاراسکوپی هس؟اگه لاپاراسکوپی باشه عالیه من سه روزه سرپا شدم ،دردشم خیلی کمتر ...

میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
سلام عزیزم،عملت ب روش لاپاراسکوپی هس؟اگه لاپاراسکوپی باشه عالیه من سه روزه سرپا شدم ،دردشم خیلی کمتر ...

اره به روش لاپاراسکوپی هست من کیست هم دارم باید اون رو بردارم که دگتر گفت رحمت رو هم بردار خونریزیهای شدید دو هفته پاکم ده روز خونریزی واقعا کلافه م حالا شنبه وقت عمل دارم ممنون میشم از تجربه ت بگی