2777
2789
عنوان

به نظرتون من مقصرم یا این خانوم

116 بازدید | 3 پست

من لباس و چیزایی که استفاده نمیکنم ولی نو هستن رو تو دیوا.ر آگهی می‌زارم میفروشم با قیمت کم چون کمد لباسم کوچیکه لباس زیاد جا نمیشه میگم شاید یه نفر نیاز داره نتونه از بیرون با قیمت بالا بخره من قیمت کم میزارم ازم بخره خلاصه دیروز یه خانم پیام دادن برای یه بلوز مجلسی گفت مسیرت دوره بیا چند خیابون اونطرف منم گفتم من نمیتونم جای دیگه بیام اگه خواستید شما بیایید گفت مسیرم دوره با ماشین نمیشه گفتم با واحد میتونی اینم بهش گفتم که تا چند میایی گفت تا بعد از ظهر حتما میام خلاصه منم لباس گذاشتم داخل کیفم رفتم خونه مادرم اینا ساعت سه زنگ زد این خانومه که سوار اتوبوس میشه بیاد گفتم باشه منتظرم بعدش دو ساعت گذشت خبری از خانوم نشد پیام دادم که من منتظرم گفتین سوار اتوبوس شدید مسیر بیست دقیقه هست دو ساعته خبری ازتون نیست باز یه ربع گذشت بهش پیام دادم که اگه نمیای من برم چون دیگه عصر شده بود هوا کم کم تاریک میشد باید میرفتم بهش دو بار زنگ زدم جواب نداد بعدش فکر کردم منصرف شده جواب نمیده پا شدم آژانس گرفتم رفتم خونه خودم خانومه زنگ زده که من رسیدم این همه راه اومدم میگفتی خونه نیستم اتوبوس صدای تلفن نشنیدم منم گفتم شما ساعت سه گفتی سوار اتوبوس شدی بعد چند ساعت ازت خبری نشد خب راستشو میگفتی که قرار چند ساعت دیگه بیام از شب تا صبح همش خوابای بد میبینم به نظرتون مقصر منم یا اون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان