2777
2789

دلم خیلی سیاهه ازش همش باعث آشوب زندگیم میشه.حتی ب خاطر حرفاش شوهرم قبلا منو چن بار زده .شوهرمم بچه ننه هس.حالا اگه مجلسی یا جایی باهم باشیم باهاش حرف نمیزنم اون چیزی بگه جواب سرسری میدم.بعدش فوری ب شوهرم میگه زنت منو خراب کردو بی محلی کرد.چیکار کنم؟واقعا این دهنم باز نمیشه حرف بزنم باهاش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار جدی برین بهش که بفهمه الکی نگه

الکی نمیگه خیلی بزرگ میکنه.مثلا من باهاش حرف نزنم آسمون ب زمین میاد واقعا..حتی میرم پیش شون سر ی چیز میشینم اما دهنم باز نمیشه حرف بزنم.ی بار دعوا شد بهش گفتم همه چیو جالبه بعد. اون دعوا باز مو ب مو رفته بود پیش شوهرم گریه کرده بود و همه چیو گقته بود

الکی نمیگه خیلی بزرگ میکنه.مثلا من باهاش حرف نزنم آسمون ب زمین میاد واقعا..حتی میرم پیش شون سر ی چیز ...

عجب احمقیه، یه بار سلیطه بازی در بیار بترسه حداقل

Baby , angels like you cannot fly to hell with me

من جای مادر شوهرت بودم تو مجالس پشت میکردم بهت تو مهمونی ها فقط پسرم رو دعوت میکردم کلا رات نمیدادم ...

🤐

میگم تو چیزایی گ اصلا ب من مربوط نمیشد شوهرم پر کرده بود و از شوهرم کتک خوردم .بعد چجوری باهاش حرف بزنم